<< REZALET >> Hazır Sudan Denizanası Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
<< REZALET >> Hazır Sudan Denizanası Çıktı
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaşayan bir vatandaş aldığı hazır sudan deniz anası çıkınca şaşırdı.

Arapçeşme Mahallesi'nde bir marketten aldığı 10 literilik hazır suyun içinde deniz anası parçacıkları olduğunu öne süren oto tamircisi Yusuf Şentürk, konuyla ilgili bilgi almak için firmanın Düzce'deki dolum tesislerine kadar gitti. Gebze'de Issıkgöl Caddesi'nde bulunan Şentürk oto servisinin sahibi olan Yusuf Şentürk, fabrikaya gittiğinde, kendisini kimya mühendisi olarak tanıtan birisi ile konuştuğunu söyledi.

Şentürk, "Suyun içinde deniz anası parçaları var. Daha hiç kapağını açmadan Düzce'deki fabrikaya gittiğim. Kimya mühendisi, 06.06.2008'de üretilen tüm hazır sularda böyle sorunlar çıktığını, dağıtıma gitmeyenlerin imha edildiğini söyledi. Ancak dağıtıma çıkanları toplatamadıklarını söyledi. Halkın sağlığı ile oynanmaz. Bir sıkıntı varsa sadece eledekiler değil dağıtılanlar da toplanmalıydı" diye konuştu.

_KadirşinaS_

Üye
Asıl rezalet firmanın bunu doğrulaması.Yani bunu bile bile yapmış olması.:@

c3r3n

c3r3n

Üye
yuhhh o_O

mservank

mservank

Üye
İğrenç Allah ım bugün 3 şişe içtim hem de küçük petlerden :agla

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Neyse ki su konusunda çok seçiciyim.... Birkaç marka dışındaki suları içmiyorum...

(Bu satırları yazarken aklıma birden Afrika'da bir damla su bulamayan insanlar geldi... Çok rahatsız hissettim kendimi... Su için deniz anasını bütün olarak çiğ çiğ yiyebilecek ne insanlar var ve ben burada 2-3 marka dışındaki suları içmiyorum diyorum... Aferin bana... )

mservank

mservank

Üye
İyi de imkanın varken de değerlendirmek lazım .Hangi marka olduğu ne belli ki.ben artık kaliteli markalara bile güvenemiyorum.

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
hakikaten tam rezillik yani

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
İyi de imkanın varken de değerlendirmek lazım .Hangi marka olduğu ne belli ki.ben artık kaliteli markalara bile güvenemiyorum.

Tabii ki seçici olmaya devam edeceğim... Ama tam o satırları yazarken birden aklıma geldiler... Ben de paylaşayım dedim...

Kaliteli markalar dikkat etmek zorundalar! Haklarında çıkacak tek bir kötü haber su piyasasında onları batırır! Zira tamamının fiyatı hemen her yerde aynı! (İstanbul için konuşuyorum, 50Krş)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ııyyykkkk....artık hiç bişeye güvenemicekmiyiz yaaa... :ss :ss

iremm

iremm

Üye
dağıtılsa bile her ne olursa olsun halkın sağlığı hiçbir şekilde riske atılamaz! geri toplanmalıydı dağıtılanlarda...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt