"Reyes'in tavrı değişmiş durumda"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
"Reyes'in tavrı değişmiş durumda"


Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, TRT 1’de yayınlanan Stadyum programına katıldı. Sarı kırmızılı kulüp ve gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulunan Aysal, sezon başında Atletico Madrid'den transfer etmek istedikleri Reyes'in tavrının değiştiğini ve bu oyuncuyla ilgili kararı önümüzdeki günlerde vereceklerini söyledi.
Fenerbahçe ile oynayacakları derbi mücadelesinde ezeli rakiplerini en iyi şekilde ağırlayacaklarını ifade eden Aysal, içindeki sesin bu karşılaşmadan iyi şekilde ayrılacakları yönünde olduğunu belirtti. Aysal ayrıca, transferde özellikle Türk futbolcuları kadrolarına eklemek istediklerini söyledi.

"İÇİMDEKİ SES BU MAÇTAN İYİ ŞEKİLDE AYRILACAĞIMIZ YÖNÜNDE"
Gençlerbirliği karşısında tedbirli bir oyun tarzı sergileyerek neticeye gittiklerini belirten Aysal, "Haftaya da Fenerbahçe'yi layık olduğu en iyi şekilde ağırlayacağız. Fenerbahçe'ye de bu karşılaşmada başarılar diliyorum, ama içimdeki ses bu maçtan iyi şekilde ayrılacağımız yönünde, takımımıza güveniyoruz" dedi.


"FUTBOLDAN ANLADIĞIMI SÖYLEYEMEYECEĞİM"

Futbol kulüplerini yönetmenin profesyonellik gerektirdiğini vurgulayan Aysal, "Futbol kulüplerini yönetmek mali ve idari açıdan profesyonellik gerektiriyor. Futboldan anlıyor olmak önemli değil. Futbolu çok seviyorum ama futboldan anladığımı söyleyemeyeceğim. Federasyona, hakemlere, oyunculara, teknik ekibimize güvenmemiz lazım" şeklinde konuştu.


"GALATASARAY DAHA İYİ NOKTAYA GELECEK"

İkinci devre daha iyi bir noktaya geleceklerini ifade eden Aydal, "İkinci devreye girerken gördüğümüz eksiklikleri tamamlayacağız ve Galatasaray daha iyi noktaya gelecek. Taraftarımızdan bize güvenmelerini istiyoruz. Başarı böyle gelecek. Çalıştığım ekiplere güvenmem gerektiğini öğrendim seneler içinde. Federasyona, hakemlere, oyunculara, teknik ekibimize de güvenmemiz lazım. Takım daha iyi duruma geliyor. İkinci devre daha iyi bir Galatasaray olacağını düşünüyorum. Galatasaray uzun süreli başarıyı yakalayacak bir takım haline gelecektir. Transfer yaparken ekonomik şartlar içinde transfer yaptık. Geçtiğimiz 3 seneyi hatırlayalım. 3’üncülük, 5'incilik, 8'incilik vardı. İlk hedefimiz özgüveni hatırlamamızdı. Amacımız buydu" dedi.


"REYES’İN TAVRI DEĞİŞMİŞ DURUMDA"

Sezon başında renklerine bağlamak istedikleri Reyes’i devre arasında kadrolarına ekleyebileceklerini belirten Aysal,"Bir, iki gerekirse 3 oyuncu devreye sokacağız. Lige başlarken bunu düşündük. Devre içinde eksiklerimizi daha rahat görürüz dedik. O zaman düşündüğümüz yerlerde değil bambaşka yerlerde eksiklerimiz göründü. Hocanın kafasında isimler var. Benim kafamda da isimler var. Ama hocanın istemediği bir adamı almayacağız. Reyes'le görüşmemiz oldu, ama ilk defa değil. Ujfalusi ile getirmek istemiştik. O zaman olmadı, ama Reyes'in tavrı değişmiş durumda. Hocamızın o bölgede ihtiyacı var mı ona bakacağız. Önümüzdeki günlerde kararımızı vereceğiz. Hocanın Reyes'in fiyatını yüksek bulduğu yazıldı basında ama böyle bir şey yok. Arda'nın bedeli ile Reyes'in bedeli farklı. İspanyol oyuncu Arda'nın 3'te biri kadar" şeklinde konuştu.


"ARDA GİTMEKTE ÇOK KARARLIYDI"

Milli futbolcu Arda Turan’ın Atletico Madrid’e gitme konusunda çok kararlı olduğunu belirten Aysal, "Arda o kadar kararlıydı ki gitmek için önünde durmamız doğru olmazdı. Başarılı bir transfer oldu. Tabii ki Arda'nın gitmesi boşluk yarattı, ama bu boşluğu kapatacağız. Özellikle Türk oyuncuları çok istiyoruz takımda. Hocanın da eğilimi bu yönde, ben de bunu çok istiyorum. Ama içeriden tamamlayamazsak eksiklerimizi dışarıdan alacağız. Keita şu anda gündemde yok, raporda da yok. Sezon başı ilgilendik ama karşı tarafta karar değişikliği oldu" dedi.


"AMRABAT İÇİN OLUMSUZ YANIT VERDİLER"

Kayeserispor forması giyen Amrabat için girişimlerde bulunduklarını, ancak oyuncunun kulübünden olumsuz yanıt aldıklarını dile getiren Aysal, "Amrabat çok beğendiğim bir oyuncu. Kayserispor'un oyuncusu. Kayseri'nin rızası olmadan bir girişimde bulunamayız. Talebimiz oldu ama olumsuz cevap verdiler. Kayseri'nin tavrı değişirse ilgileniriz" şeklinde konuştu.


"YURT DIŞINDA ÇALIŞMALARIMIZ VAR"

Yurtdışında da transfer çalışmalarını sürdürdüklerinin altını çizen Aysal, "Yurt dışında gerek santrafor olsun, gerek sol bek, gerek orta saha çalışmalarımız var. İçeride tüm enerjimizi harcayalım sonra yurt dışına bakacağız. Yurt dışında ilgilendiğimiz Türk oyuncular var. Hamit bulunduğu takımdan ayrılmak istemez diye düşünüyorum. Bu Galatasaray bile olsa. Daha rahat oynamak isterse ilgileniriz. Transferde hocanın vereceği rapor daha önemli. Daha önce dediğim gibi futboldan anlamıyorum, anlayanın raporunu beklemek daha doğru. Benim hayalimde Hakan Şükür'ün yerleştirdiği Türk forvet özlemim var. İyi bir Türk forvet isterim ama böyle bir imkan yok. O yüzden dışarıdan bir forvet getirmek istiyoruz. Elimizde forvet var ama sakalık olabiliyor, ceza olabiliyor, formsuzluk olabiliyor. 2-3 tane isim var" dedi.


"LİGDE BULUNDUĞUMUZ KONUM KÖTÜ DEĞİL"

Spor Toto Süper Lig’deki konumlarının kötü olmadığına dikkat çeken Aysal, "Sezona başına baktığınız vakit Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın oturmuş kadrolarıyla arayı açabileceğini düşünüyordum. Ama bulunduğumuz konum kötü değil. Play-off bu seneden sonra inşallah devam etmez. Bu benim düşüncem. Federasyonun görevi Türk takımlarını Avrupa'ya çıkarabilmek ve Avrupa'da başarılı olmasını sağlamak" diye konuştu.
 


arslansem

arslansem

Üye
Adam king beyler :ehe helal başkan bu sene şampiyonuz inşallah :oke:
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Reyes sol kanata ilaç olabilecek bir transfer olur ... Tabi alabilirlerse ...!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt