Revengeful'un bittiği an :D

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
asfdasfasfdasfdasdasdasdasd

Revengeful

Emekli Yönetici
mertin sevgilisi olucak ve sen böle durucaksın :D inanmam :)

- - - Eklendi - - -

man20 deyip durma komik oluo :/
tamam man20 sana bir daha man20 demeyeceğim. ama neden sana man20 dememi istemiyorsun ki man20. man20 bence harika bir nick. hatta man20 ile en güzel nick yarışmalarına katılabilirsin man20. bu arada çok tatlısın man20

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Konu başlığını görünce Revengeful' un işi bitti herhalde diye sevinmiştim.

man20

man20

Üye

tamam man20 sana bir daha man20 demeyeceğim. ama neden sana man20 dememi istemiyorsun ki man20. man20 bence harika bir nick. hatta man20 ile en güzel nick yarışmalarına katılabilirsin man20. bu arada çok tatlısın man20

:haha: ay sen ölme emi :)

man20

man20

Üye
Nese bu konu fazla uzamasın. Mert, eğer pınarla ayrıldığınız konusunda doğru sölüyorsan (hiç inanmadım gerçi) seninle birlikte olamam zaten. Çünkü pınar forumdan arkadaşım ve ben arkadaşlarıma ihanet etmem!

Revengeful

Emekli Yönetici
Nese bu konu fazla uzamasın. Mert, eğer pınarla ayrıldığınız konusunda doğru sölüyorsan (hiç inanmadım gerçi) seninle birlikte olamam zaten. Çünkü pınar forumdan arkadaşım ve ben arkadaşlarıma ihanet etmem!
Sen gerçekten bir meleksin !!!

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
MrTech

MrTech

Üye
Burdan Mert Abiye Bu Mesaj İle Saygılar

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
kesin beni

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben kusmaya gidiyorum beyler :ehe

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
iyavuzoz

iyavuzoz