Revengeful

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
adam diyorki benim işte görüşüm şu şu (söylemeyeyim) işte anla küçük yılmaz özdilcikler vatanı kurtaracaklar aykırı görünmeye çalışıyorlar bi' yönden marjinal görünmeye çalışıyorlar kendilerine 'elit' diyorlar diyorum şunu okudunmu şunu biliyormusun ee yoook la diyom bi' sus

Yalnız fark ettimde. Sürülen yer fena yakıyor.

kas gevşetici o dikkat et burnundaki kaslar gevşeyip burnun yere düşmesin kıs

- - - Eklendi - - -

boşver sen yinede lisede pek kendini belli etme ben zamanında ettim 4 tanesinden atıldım aman diym kardeşim

ELumia

Üye

- - - Eklendi - - -

boşver sen yinede lisede pek kendini belli etme ben zamanında ettim 4 tanesinden atıldım aman diym kardeşim

Kas gevşetici mi? Ay iyiki öğrendim vallaha.

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

yook abi genelde pusarım pek aktif değilim çünkü ortam müsait değil adam devrim devrim diye hopluyor zıplıyor daha bişey bildiği yok

yook abi genelde pusarım pek aktif değilim çünkü ortam müsait değil adam devrim devrim diye hopluyor zıplıyor daha bişey bildiği yok

çoluk çoçuğun bu kadar dillendirmesini ben bi partiye bağlıyorum o parti de geçmişteki fraksiyonunu kaybederek günümüzde liseli gençlerin toplanıp kakara yaptığı bi merkez haline geldi hatta geçen sene seçim zamanı küçük bi kızla ulusa seslendiler kısacası yunusum tam bi fiyasko

- - - Eklendi - - -

çoluk çoçuğun bu kadar dillendirmesini ben bi partiye bağlıyorum o parti de geçmişteki fraksiyonunu kaybederek günümüzde liseli gençlerin toplanıp kakara yaptığı bi merkez haline geldi hatta geçen sene seçim zamanı küçük bi kızla ulusa seslendiler kısacası yunusum tam bi fiyasko

- - - Eklendi - - -

La ne oluyo bu internete yaw

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
abi fikirler bile deformasyona uğrayıp zamanla yozlaşıyor her ne olursa olsun din anlayışı bile öyle herneyse bunu bi' ara özelden konuşuruz

12 saat = 720 dakika =43200 saniye

Tepkiler: ELumia

iyavuzoz

Üye
bu da kilitli değil

- - - Eklendi - - -

kilitlenmesi için bi sebep mi var ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...