Sülo burda mısın? :D ben burdayım reyiz olmamı : ?
Mert Üye Kingmortall' Alıntı: ben burdayım reyiz olmamı Genişletmek için tıkla ... Yok, ben süloyu isterim
Mert Üye Türe' Alıntı: Sülo dediler geldik Genişletmek için tıkla ... Bahsedilen sülo olmak istemezsin - - - Eklendi - - - 3 yıldır unutmamışım, o derece
Türe' Alıntı: Sülo dediler geldik Genişletmek için tıkla ... Bahsedilen sülo olmak istemezsin - - - Eklendi - - - 3 yıldır unutmamışım, o derece
Türe Üye Mert' Alıntı: Bahsedilen sülo olmak istemezsin - - - Eklendi - - - 3 yıldır unutmamışım, o derece Genişletmek için tıkla ... Hadi ya adımı değiştiriyorum
Mert' Alıntı: Bahsedilen sülo olmak istemezsin - - - Eklendi - - - 3 yıldır unutmamışım, o derece Genişletmek için tıkla ... Hadi ya adımı değiştiriyorum
x-scarface Üye Türkçe olimpiyatlarında kenyalı çocuğa ezberlettikleri gülpembe şarkısından mı bahsediyorlar sanat derken
Türkçe olimpiyatlarında kenyalı çocuğa ezberlettikleri gülpembe şarkısından mı bahsediyorlar sanat derken
Legendary. Üye Eisoptrofobik' Alıntı: Revengeful ver beni deli etme Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: Albaydan düşük rutbelilere vermem 5000 mesaj at Arkadas listemde yoktun o yüzden mesaj atamadın Genişletmek için tıkla ...
Eisoptrofobik' Alıntı: Revengeful ver beni deli etme Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: Albaydan düşük rutbelilere vermem 5000 mesaj at Arkadas listemde yoktun o yüzden mesaj atamadın Genişletmek için tıkla ...