Yardım Retrica Filtre Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

ebruu17

Üye
    Konu Sahibi
Retrica Filtre Sorunu
Merhabalar,
LG G Pro Lite cihazı kullanıcısıyım. Cihazı alalı çok zaman olmadı fakat uygulamalarla ilgili birkaç sorun yaşıyorum. Retrica uygulamasında filtrelerin neredeyse hepsi sarı sarı; sarımtırak renklerde kötü çıkıyor. Bunun nedenini nedir ve nasıl düzelir? Telefonun kendi kamerasında herhangi bir sorun yok. Gayet iyi çalışıyor... Çok canımı sıkan bir durum oldu, lütfen yardım edin.
Bunun yazılım güncellemeyle bir alakası olacağını söyleyenlerde oldu. Telefona yazılım güncellemesi atmayı önerdiler ancak bunun hakkında pek fazla bilgim olmadığı için cesaret edemedim. Lütfen cevaplayın. Teşekkürler...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Cihazla ilgili bir sikinti olsa kendi kamerasinda da sorun olurdu uygulamayla alakali bir problem bence.Kurulu bende ama pek kullandigim bir uygulama degil bence sen de kullanma picsart yukle bunda da gercek zamanli efektli filtreli cekim mevcut

ebruu17

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamanın kendisiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum, eğer öyle olsaydı başka kişilerde de açılmazdı. Yazılım güncellemesiyle bir ilgisi olabilir mi?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bilemiyorum bende tüm filtreler aciliyo güzel de yani rengarenk

ebruu17

Üye
    Konu Sahibi
Anlıyorum, teşekkürler...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Versiyon 2.3.3 mü?

ebruu17

Üye
    Konu Sahibi
Evet. Fakat onunla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Telefonun yazilimiyla ilgisi oldugunu da ben dusunmuyorum.Picsart i dene bence daha gelismis bir uygulama

ebruu17

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim, sadece o uygulamayı beğenmiyorum.

perii2020

Üye
Bende lg prolite kullaniyorum ve ayni sorun bende de var neden kaynaklandigini hala cozemedim yardimci olur musunuz

Üst Alt