Haber Retrica Android'de !

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
1) hiçbir geliştirici orjinal adını kullanarak iOS da olan bir uygulamayı play store da yayınlayamaz.Telif hakları denilen birşey var.

2) olarak kendi sitelerine bakabilirsiniz.

nanotex

nanotex

Üye
1) hiçbir geliştirici orjinal adını kullanarak iOS da olan bir uygulamayı play store da yayınlayamaz.Telif hakları denilen birşey var.

2) olarak kendi sitelerine bakabilirsiniz.

:oke:iOS uygulaması da paralı mı böyle? kilitleniyor mu?

0MG90

0MG90

Üye
App Store da hem ücretsizi hemde pro versiyonu var.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Güzel :tşk:

mürteza16

mürteza16

Üye
:spr

mertekin34

mertekin34

Üye
Çok kasıyor.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

Alsancak*

Üye
S3 no problem :D

Anil-D

Anil-D

Üye
idare eder

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Lafı çok geçince indirdim bunun gibi onlarca foto efekt uygulaması yok mu ne farkı var bunun nasıl bi reklam yapmıs da dillere pelesenk olmus bu adamlar :oha:

farukbekl

farukbekl

Üye
Bir retrica uygulaması için şu tantanaya bak yahu. Bende de var iphone retricada yüklü mal mal duruyor. Bence retrica sizinle dalga geçmiş. Retrica apple ile anlaşmalı bir firma anddoid e çıkarmışlar ama stabil değil. Bilerek yapmışlar. Apple ile aralarında ki anlaşma ne zaman biterse o zaman istediğiniz gibi uygulama güzel olur. Retrica demem iphone kullanıyorum demek.. :):)
Kardeşim inan bana gerçek olsaydi heryerde haberleri cikardi

Adamlar kendi web tesinde yayınlamış.. Ama stabil değil.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Niye geldi ki PowerCam idare ediyordu. :D

Edit: Denedim ve buglar var. En basiti fotoğraf çekmiyor bile. Butona bastığım anda uygulama donup kalıyor. Galaxy S4 ile denendi. Neyse PowerCam ile devam...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bozulup duruyor kamera garip gösteriyor nasıl kullanılıyor bu yeni nesile göre şeyler bizden geçti @Dede :D

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Kasıtlı olarak verimsiz yapılmış gibi :D

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Markete koyulali 1 hafta olmadi az sakin olun begenmeyenler kendileri yazabilir kodlar nette var

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Uygulamada sorun yok aslında. güncelleme ile retrica yazısıda büyüdü. kasıyor diyen arkadaşlar telefondan kaynaklı oluyor o Lg optimus L5 telefonuma yükledim Retrica'yı baya bi kastı sonrasında s3 mini'ye yükledim gayet stabil çalışıyor kasma falan yok

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:tşk:

Üst Alt