Resmi yoldan V.40 yazılımı tüm 5800 lara ne zaman verilecek !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
scuf

scuf

Üye
    Konu Sahibi
Resmi yoldan V.40 yazılımı tüm 5800 lara ne zaman verilecek !
Arkadaşlar bu V.40 yazılımı bazı 5800 lara hala resmi yoldan yüklenemiyor bilindiği gibi nemesis vs. programları kullanmadan , az önce bi arkadaşa rastladım da bendede yüklenmiyordu ama öğlen pc suite ile yeni güncelledim bende dedi , bi hevesle banada gelmiş mi diye baktım ama hala gelmemiş ,heralde yavaş yavaş gönderiyorlar .Tam olarak tüm 5800 lara bu yazılımın gönderilmesi ne kadar süre alır haber alan varmı yada duyum alan. illegal yoldan güncellemek istemiyorum sorun çıkarabiliyor o yüzden ben hala resmi yoldan güncelleme için bekliyorum.

ReaqL

ReaqL

Üye
Nokia Software Updater programını denedin mi ?

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
bende bekliyorum hala 0579269 code gelmedi

scuf

scuf

Üye
    Konu Sahibi
programını denedin mi ?

denedim hocam ordan deniyorum sürekli en sağlıklısı zaten ordan kurmak ama hala yeni yazılın yok telefon zaten güncel uyarısı veriyor hep , beklemedeyiz yani.

ReaqL

ReaqL

Üye
nasıL yani teLefonu bagLayınca senın surumun Ne gozukuo aLtında gunceLLenecek surum ne acıKlarmısın ? suanki surumun v31 heralde guncellenecek surumde v31 yazıor heralde anLadgım kadarıyla ?

scuf

scuf

Üye
    Konu Sahibi
telefonun şu anki sürmünü v31 olarak gösteriyor ve güncel sürüm yok diyor yani v.40 çıkmıyor .

Lacrymosa

Üye
Ben bu konuyu anlamış değilim zaten. Bazı seriye var, diğerlerine yok.

Düzeltme: Tarihle alakası yokmuş.

scuf

scuf

Üye
    Konu Sahibi
bende yeni aldım hocam 3-4 gün oluyor bendede yok yani yeni eski alakası yok gibi genelde siyah renkli olanlar güncelleme yapışlar hep mavi ve kırmızı renkli olarlar hala güncelleyemeyenler.

ReaqL

ReaqL

Üye
teLefonda gozukuyor mu gunceLLeme *#0000# yaptıgında=)

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
telefonda gözükse bile ordan güncelleme tam güncelleme olmuyor pcden yapmak lazım

scuf

scuf

Üye
    Konu Sahibi
*#0000# yaptığımda yada pc suite ile arattığımda şu anki telde yüklü olan sürüm yani v.31 yazıyor yeni güncelleme ara diyorum hiç bir güncelleme bulunamadı diyor , yani v.40 yazılımını ne telefondan neden pc suite ile bulmuyor .

Lacrymosa

Üye
Ben yeni alanların v40'a rahatça geçtiğini eskiden alanların geçemediğini gördüm. Böyle bir mantık uyguladım. Peki neden renk ayrımı yapıyor Nokia? :)

*#0000# yaptığımda yada pc suite ile arattığımda şu anki telde yüklü olan sürüm yani v.31 yazıyor yeni güncelleme ara diyorum hiç bir güncelleme bulunamadı diyor , yani v.40 yazılımını ne telefondan neden pc suite ile bulmuyor .

http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-v40-cikmistir-296133.html

scuf

scuf

Üye
    Konu Sahibi
renk ayrımı demiyelimde siyah renkte olanların çoğu diğerlerine göre piyasaya daha sonra sürüldü o yüzden ilk siyah renkli olanlara geldi diye okumuştum diğer forumlardada bilmiyorum aslı nedir, ayrıca kırmızı veya mavi renkte olupta resmi yoldan güncelleyen çok az kişi var o yüzden renkle bu yönden alaksı olabilir.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
birçogumuz nemesis ile değiştirerek yaptık ama hala resmi olarak kırmızı renge gelmedi heralde

ReaqL

ReaqL

Üye
kardeşim sen pacthleri nss inDirmeden gunceLLeyemessın zaten adem arkadasımızın verDigi Linke tıkLa ordakilerinin aysını yap nss indirmeden gunceLLeme cıkmıor demekki.

scuf

scuf

Üye
    Konu Sahibi
bugun bi nokia bayiine gittimgüncellettim telefonu evde uğraşmaya değmezmiş 15 dk da halletiler.

turkeronder

Üye
arkadaslar 5800 inizin kodu 0579270 ise v31 e devam fakat 0579271 ise yenı versıyonhayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt