tamam iyi hoş ben bir çok WLM yazılımı sürümünü indirdim kurdum ama şöyle bir sorunum var benim msn adresim hotmail.com uzantılı değil farklı bir domain uzantılı mesala cooseen@site.com bu yüzden bu yazılımlarda oturum açamıyorum. Bu yazılımların tamamı standart olarak hotmail.com uzantısına ayarlı bir destek lütfen
MAALESEF yok arkadaşlar, Microsoft Symbian için resmi olarak ne yaptı şimdiye kadar ? Office yok, MSN yok, Explorer yok ... Bu MSN açılışta da dikkat edin MSN Live Messenger sağında ÇİN ce yazılar var, ÇİN liler tarafından yapılmış bir yazılımdır ...
burdaki uygulama ile aynısı bu sayfadaki program çalısıyor evet evet derseniz kurulumdan sonra ayrıca program gayet güzel calısıyo orjinal olmasada ses gönderimi ifadeler harika arkadaş teşekkürler beyenmeyen arkadaşlarada buldunuzda bunayonuzz baylaşım güzeltir shock TEŞEKKÜR
mesaj sayım artsın diye tesekkür edenler o kadar aciz misiniz?? bu sitede admin var mı merak ediyorum.. neden mi?
yalan yanlış konuları es geçiyolar aylarca kalıyo sitede resmen çöplük olmuş site.. bu programın resmi oldugunu yazan arkadas acaba resmi kelimesi ne demek biliyo mu? lanet çin programlarını resmi deyip burda yayınlamak ve bunları da görmemek admin ler adına yazıkk...