Resmi Twitter Uygulaması Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Resmi Twitter Uygulaması Güncellendi
Windows Phone Resmi Twitter uygulaması icin az önce yeni bir güncelleme yayınlandı.

Güncelleme ile gelen yenilikler ise gercekten cok hoş. En guzeli ise Lens Uygulamaları entegrasyonu ve 8 filtreyle resim paylaşım özelligi. Ayrıca tweetlenen resimleri artık telefonunuza kaydedebilir, Live tile ikonunu kendiniz secebilirsiniz. Resimde de görüldügü üzere Vine Videolarını direk olarak seyredebilme imkani da getirilmiş.

• Beğen
Tepkiler: n000k

ÖEY

ÖEY

Üye
Güncellemeyi yapan biri varsa şayet trendlerde bölge ayarı yapma gelmiş mi söyleyebilir mi acaba? Bu arada haber için teşekkürler:oke:

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Maalesef Türkiye trendleri halen ayarlayamıyoruz.

IVI-Elia

Üye
Live tileı nasıl değiştiriyoruz

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Abi bundan önceki güncelleme sonrası bende tweet atamama resim paylaşamams gibi sorunlar başlamıştı bende silmiştim eğer onlar düzeldiyse yada nasıl halledilir Bi çözümü varsa tekrar yüklemek isterim yoksa başka uygulamalara devam edicem

IVI-Elia

Üye
yşm

yşm

Üye
Resim paylaşmada profil resmi değişmese hep hata veriyor duzeltmemişler

PureFood

PureFood

Üye
Muazzam olmuş, filtre özelliği başlı başına enfes. Adamların ilgilendiklerinin kanıtı.

n000k

n000k

Üye
iyi olmuş güzel olmuş. bana güncelleme var demesini beklicem güncellemek için :D ayrıca gleek te güzel uygulama twitter için..

nanotex

nanotex

Üye
Türkçe olaymış :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar bir karışıklık var. Resmi blogdan yapilan aciklamada custom live tile destegi yenilikler arasindan cikarilmiş. Ayrica guncellemeyi yapanlar uygulamanin ayarlar/hakkinda bolumunden versiyon numarasini magazadaki numarayla karşilaştirsin. Bende ayni degil. Uygulamada 3.0.1.2 magazada 2.0.0.3 versiyon gozukuyor.

PureFood

PureFood

Üye
arkadaşlar bir karışıklık var. Resmi blogdan yapilan aciklamada custom live tile destegi yenilikler arasindan cikarilmiş. Ayrica guncellemeyi yapanlar uygulamanin ayarlar/hakkinda bolumunden versiyon numarasini magazadaki numarayla karşilaştirsin. Bende ayni degil. Uygulamada 3.0.1.2 magazada 2.0.0.3 versiyon gozukuyor.

Dün indirir indirmez ona bakmıştım mağaza ile uygulama sürüm numaralarına. Mağaza 2.x uygulama 3.x'li. Ayrıca custom live tile ben de baktım karıştırdım göremedim. Çok iyi olurdu ya, hatta muazzam olurdu aslında.

zorbaa

Üye
uygulamadan girince tr basliklari cikmiyor ama normal internet tarayicisindan girince tr konulari geliyor yeni fark ettim :)

Üst Alt