Resmi Tatilller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Resmi Tatilller
sizde benim gibi okulların açılma tarihlerinden ziyade, tatil olma zamanlarınımı merak ediyosunuz?

Günümüzden itibaren Resmi tatilller:

KURBAN BAYRAMI AREFESİ------------- 1/2 GÜN----------------------- 26 KASIM------------ PERŞEMBE
KURBAN BAYRAMI1. GÜN------------------- 1---------------------------- 27 KASIM-------------- CUMA
KURBAN BAYRAMI2. GÜN------------------- 1---------------------------- 28 KASIM----------- CUMARTESİ
KURBAN BAYRAMI3. GÜN------------------- 1---------------------------- 29 KASIM-------------- PAZAR
KURBAN BAYRAMI4. GÜN------------------- 1---------------------------- 30 KASIM------------ PAZARTESİ

YILBAŞI-------------------------------------- 1 GÜN------------------------ 1 OCAK---------------- CUMA
ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK B.-------- 1 GÜN----------------------- 23 NİSAN--------------- CUMA
EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ--------------- 1 GÜN------------------------ 1 MAYIS------------ CUMARTESİ
ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR B.-- 1 GÜN----------------------- 19 MAYIS----------- ÇARŞAMBA
ZAFER BAYRAMI----------------------------- 1 GÜN--------------------- 30 AĞUSTOS--------- PAZARTESİ
RAMAZAN BAYRAMI AREFESİ-------------- 1/2 GÜN-------------------- 08 EYLÜL------------ ÇARŞAMBA
RAMAZAN BAYRAMI1. GÜN------------------- 1-------------------------- 09 EYLÜL------------ PERŞEMBE
RAMAZAN BAYRAMI2. GÜN------------------- 1-------------------------- 10 EYLÜL-------------- CUMA
RAMAZAN BAYRAMI3. GÜN--------------------1-------------------------- 11 EYLÜL----------- CUMARTESİ
CUMHURİYET BAYRAMI------------------- 1,5 GÜN------------------- 28 EKİM-29 EKİM------- PERŞEMBE
CUMAKURBAN BAYRAMI AREFESİ-------- 1/2 GÜN--------------------- 15 KASIM------------- PAZARTESİ
KURBAN BAYRAMI1. GÜN---------------------- 1------------------------- 16 KASIM----------------- SALI
KURBAN BAYRAMI2. GÜN---------------------- 1------------------------- 17 KASIM-------------- ÇARŞAMBA
KURBAN BAYRAMI3. GÜN---------------------- 1------------------------- 18 KASIM--------------- PERŞEMBE
KURBAN BAYRAMI4. GÜN---------------------- 1------------------------- 19 KASIM----------------- CUMA

Tepkiler: Salihyet, Marchegiani ve ' KalendeR '
Erol burda tam bir çalışkan ve egıtıme önem veren ögrencı modelı cızmıs,evet tebrıkler

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet ben bu bilgileri tatil günlerini bilelimde yas tutacağımız zamnı bilelim diye verdim art niyet aramayın yani

Lina_TR

Üye
1. dönemmi çok tatil var 2. dönemmi

Praetor

Emekli Yönetici
Of ya!..
Bu sene tatil açısından çok kesat!..
Hep haftasonuna denk geliyor!..
Haftasonuna denk gelen tatil günlerinin hafta içi günlere kaydırıması taraftarıyım! Haydi siz de katılın bana!..

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
isyan çıkaaralım ata bu konuda grev var !

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Benim için en önemli günler resmi tatillerdir.

Cık cık cık.
Hiç yakıştıramadım..
Daha döneme başlamadan tatili düşünür olmuşsunuz :/

Praetor

Emekli Yönetici

İsyan he?
Hergelekon'dan alırlar vallahi içeri

Dawn

Emekli Yönetici
şimdiden bunlarımı araştırdın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...