Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberResmi Instagram Uygulaması Windows Phone Için Duyuruldu
Sponsorlu Bağlantılar
papakudioflu
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Resmi Instagram Uygulaması Windows Phone Için Duyuruldu
Bugün yapılan Nokia World etkinliğinden çok güzel haberler geliyor
Nokia'nın yaptığı duyuruyla resmileşen haber resmi instagram uygulamasının önümüzdeki haftalarda Windows Phone platformu için yayınlanacağını doğruladı.
GianniInfantino
Üye
Göstere göstere geldi instagram. Bu kadar haberden sonra gelmeseydi zaten yok artık dedirtirdi
suyunsesi
Üye
Valla 6Tag bence süper. Acaba daha iyi bir uygulama yapabilecekler mi?
valla eşim instagramı çevresinden görmüş kıskanmış kendisinde olmayınca (symbian) bana sende var mı diye sordu, ben de resmi olarak yok ama aynı işlevi gören yan uygulaması var hatta daha iyi dedim (ki ben kullanmıyorum eşim isteseydi indirirdim sadece) o da resmi değil diye burun kıvırdı o zaman bana android al diye tutturmaya başladı. yani 6tag resmi uygulamadan ne kadar iyi olursa olsun resmi uygulamanın adı var ve bir çok kişi de ona bakıyo. neyse müjdeyi verdim eşime
umutgidik
Üye
Instagram geldi demek bile birkaç haftaya mal oluyor ne tuhaf değilmi?
Dejavuex
Üye
şahsen 6tag işimi hayli hayli görüyodu ki daha fazla efekt var , ha şöyle bişi var İnstagram ismiyle daha hoş duracağı kesin
dakamon
Üye
Valla amber duyurulduğunda da instagram gelecek deniyordu hala gelecek 6tag tasarımını geçemez bence.
Rıza Soylu
Üye
Hayal mi görüyorum ?
Bay H
Üye
Yıl sonuna kadar ana uygulamalar gelmiş olacak bir çok kullanıcının sıkıntı ettiği