Nadir Emekli Yönetici halitkirli' Alıntı: küçük çocuk diğerini bilmediği için sadece bildiğini görüyor. Genişletmek için tıkla ...
halitkirli' Alıntı: küçük çocuk diğerini bilmediği için sadece bildiğini görüyor. Genişletmek için tıkla ...
Pure Life Üye maniac123' Alıntı: fairy 3 yunus daha var Genişletmek için tıkla ... Çok minik ama onlar
Revengeful Emekli Yönetici Konu Sahibi -YARINIYOK-' Alıntı: ben neden yunusları göremedim Genişletmek için tıkla ... Çok masum degilsin demekki
-YARINIYOK-' Alıntı: ben neden yunusları göremedim Genişletmek için tıkla ... Çok masum degilsin demekki
Lina_TR Üye bosdunya90' Alıntı: bn yunuslarıda göremiorum Genişletmek için tıkla ... Nadir' Alıntı: yaw epey sonra yunusları görebildim..hep kötü şeyler gördüm nedense.. Genişletmek için tıkla ... Love Prince' Alıntı: yunusları bi türlü göremedim Genişletmek için tıkla ... Şimdi biri yanlış anlıcak ha ekrana bakıyorum dikkatli dikkatli Bende yunusları göremedim
bosdunya90' Alıntı: bn yunuslarıda göremiorum Genişletmek için tıkla ... Nadir' Alıntı: yaw epey sonra yunusları görebildim..hep kötü şeyler gördüm nedense.. Genişletmek için tıkla ... Love Prince' Alıntı: yunusları bi türlü göremedim Genişletmek için tıkla ... Şimdi biri yanlış anlıcak ha ekrana bakıyorum dikkatli dikkatli Bende yunusları göremedim