ouSahin Üye işte buda çok güzel oldu el emegi ya şiir bir şarkı sözü bunların şimdi hareketli yazılarını yapıcam yarından itibaren.. Anıların İçinde Saklıyorum Yar ismini İçinde Sayıklıyorum Özlemeyi Kendime Yasakliyorum Bilmem ki ben o yari unuturmuyum.. yassose senin resimde çok güzel
işte buda çok güzel oldu el emegi ya şiir bir şarkı sözü bunların şimdi hareketli yazılarını yapıcam yarından itibaren.. Anıların İçinde Saklıyorum Yar ismini İçinde Sayıklıyorum Özlemeyi Kendime Yasakliyorum Bilmem ki ben o yari unuturmuyum.. yassose senin resimde çok güzel
ouSahin Üye Şiir bana ait çünkü bu şiir bir şarkı olcak çok yakında öle bir planımız olcak... bakalım nelerle karşılaşcaz ilk videoyu yaptıgımda zaten burda paylaşırım şarkıyı bu resimde şiirden bir cümle eksik ama olsun yinede hoş duruyor neyse umarım begenirsiniz
Şiir bana ait çünkü bu şiir bir şarkı olcak çok yakında öle bir planımız olcak... bakalım nelerle karşılaşcaz ilk videoyu yaptıgımda zaten burda paylaşırım şarkıyı bu resimde şiirden bir cümle eksik ama olsun yinede hoş duruyor neyse umarım begenirsiniz
dreamboys69 Üye Konu Sahibi ouSahin' Alıntı: işte buda yeni resimm bundan snr resimlerime maxicep.com logosuyla yayınlıcam Genişletmek için tıkla ... logoyu köseye degilde daha iyi bir yere koyarsan daha iyi olur.
ouSahin' Alıntı: işte buda yeni resimm bundan snr resimlerime maxicep.com logosuyla yayınlıcam Genişletmek için tıkla ... logoyu köseye degilde daha iyi bir yere koyarsan daha iyi olur.