[Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı

Sponsorlu Bağlantılar

Jasonme

Üye
    Konu Sahibi
[Resimli Program Anlatım]Fraps Programı Kullanımı
Fraps Ekrandan video kayıt etme aracı.



DirectX veya OpenGL uyumlu lar içerisinde de çalışabilen bir ekran su kaydetme ıdır. Bilgisayarınızda bulunan tüm uygulama ve oyunlar için kullanılabilecek olan bu aracı erek ekranınızdaki görüntüleri video olarak kaydedebilirsiniz. Ekranınızdan kaç FPS (Frame Per Second) hız ile görüntü aldığınızı görebilirsiniz. Fraps ile görüntü kaydetme performansınız artacak ve çok daha başarılı videolar elde edebileceksiniz.


Sadece video kaydetme değil alma imkanı da sunan bu küçük program sayesinde artık ekranınızı kaydetmek için başka hiçbir programa ihtiyaç duymayacaksınız. Sadece tek bir tuşla ekran görüntüsü alabilir ve bunu Paint gibi bir ne yapıştırmadan otomatik olarak belirleyeceğiniz bir isme göre kaydedebilirsiniz.


Gerçek zamanlı ekran videosu alma özelliği sayesinde oyun oynarken kazandığınız başarıları bir film gibi kaydedebilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Ses ve video kaydetme imkanı ile oyun videosu kaydetmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. 2560x1600 çözünürlüklü ekranlara bile uyumlu olan ve ilebilen Fraps saniyede 120 kare kaydedebiliyor (120 FPS).




 


Üst Alt