Resımlerımız buraya toplayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
sen bakta sonra bı dusunuruz sabahlıcan mı?? naoacan?))))))))

ok anam illaha sabahlatcan yani beni burda )))(

Konu Sahibi
bak su resımlere en fazla 15 dakkanı alır ya sabırsız!!

Konu Sahibi
tamam bak konusuruz sonra hadı kolay gelsın!!!!

bakom zaten su an ac1l1o en alt1n bi ustundeki az kald1...

arkadaşlar 5dk içinde resmi yükleyeceğim ama 5-10 dk içindede sileceğim kusura bakmayın özel bir nedeni var kimse darılmasın 2004 mondeo 2,0 tdci

Quattro

Üye
o.k bekliyoruz patriot

kusura bakmayın linki 10 dk içinde sileceğim benim için zor olacak ama satıp impreza turbo almayı düşünüyorum

motorda fazla bir değişiklik yok 25-30 hp artırıldı , nos yok,
türkiyedeki en güzel arabayı izlemeye hazır olun
dediğim gibi link özel bir nedenden dolayı sildim kusura bakmayın

Quattro

Üye
Fiyuuuuuuuu
Patriot kardeş sen uçarsın bunun yolda yaw.Kaç para istiyosun ayrıca satmak için?

Originally posted by Quattro@Jun 4 2005, 11:33 PM
Fiyuuuuuuuu
Patriot kardeş sen uçarsın bunun yolda yaw.Kaç para istiyosun ayrıca satmak için?
[post=73602]Quoted post[/post]​

quattro 65 bin ytl veren var, galiba bu fiyata verecem gibi

Quattro

Üye
Hımmmmm.
Aslında iyi fiyat vermişler ama niye satmak istemiyosun ki impreza daha iyi yani. 8)

dediğim gibi yavaş yavaş draglara katılıyorum şu anki arabam çok iyi ama 160 ps bir yere kadar impreza turbo almayı düşünüyorum onda da pek modifiyeye gerek kalmaz galiba mondeo nun birde dizel olduğu için dezavantajı var, bir kaç kere ist-autodrom drag pistinde kapıştıktan sonra araba yolcu gözüküyo

Quattro

Üye
o.k. Hayırlısı olsun. Artık İmprezayla bize 1-2 tur verirsin ha. :rolleyes:

Quattro

Üye
Olum Rockford sende şu motoru temizleyip öle çekseydin fotoyu ne öyle pislik içinde motor......

Originally posted by Quattro@Jun 4 2005, 11:55 PM
Olum Rockford sende şu motoru temizleyip öle çekseydin fotoyu ne öyle pislik içinde motor......
[post=73620]Quoted post[/post]​

gerçekten yaw lagunanın ilk resmine baktım da hiç modifiye yok yaw rockford senden beklemezdim yaw

Quattro

Üye
Patriot sen istanbuldaydın demi kardeşim? :rolleyes:

Originally posted by Quattro@Jun 4 2005, 11:59 PM
Patriot sen istanbuldaydın demi kardeşim? :rolleyes:
[post=73625]Quoted post[/post]​

evet anadolu yakasındayım eğer arabayı satmazsam bodruma uçuyorum(arabayla ) bodrumun gözü gönlü açılsın diye
bakalım arabayla ne icraatlar yapabilecez gidersek eğer

Quattro

Üye
Bak ne dicem 25 haziranda maxicep izmir buluşması var.Programını ona göre yap izmiride dağil et listene... Ordan ver elini bodrumTanışalım görüşelim...

Ha ayrıyetten izmiri kızlarını anlatmam gerek yok heralde?

25 hazirana yetişemem okul var, final var , bol bol sınav var gidersem 15 temmuzdan sonra gitmeyi düşünüyorum, zaten kesin de değil bodruma, çok işim var çok daha istanbul da
bu arada izmirin kızlar dedinde canım şeftali suyu istedi yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...