Resimler gitti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

captain09

Üye
    Konu Sahibi
Resimler gitti
Arkadaslar ben telefonu restore yaptım eskı tarıhe donuk rehberı falan yukleyebılıyorum fakat yenı cekılmıs oldugum resımler yok bunları gerı yuklemem mumkunmu ? Bırde telefonda bu aksesuar ıphone ıcın uygun degıldır dıye uyarı gelıp duruyor herhangı bırsey takmadıgım halde boyle bır uyarı alıyorum 2 konuda yarımlarınızı beklıyorum

gkn1988

Üye
resim olayı benimde başıma gelmişti 3G varken ama simkartı değiştirince olmuştu bi baktım fotograflar yok ama restore'de bilmiorum neden gittigini ama 3GS modelinde böyle bi sıkıntı yaşamıosun ayrıca aksesuar konusunda orjinal şarj aleti kullanmayınca bazen hata verio eski telefonmda vardı öyle bi sorun

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Arkadaslar ben telefonu restore yaptım eskı tarıhe donuk rehberı falan yukleyebılıyorum fakat yenı cekılmıs oldugum resımler yok bunları gerı yuklemem mumkunmu ? Bırde telefonda bu aksesuar ıphone ıcın uygun degıldır dıye uyarı gelıp duruyor herhangı bırsey takmadıgım halde boyle bır uyarı alıyorum 2 konuda yarımlarınızı beklıyorum
Back up hangi tarihte alındıysa o günün resimlerini ve fotolarını atar bunun 3g yada gs modeli ile alakası yok ben hafta da bir back up alırım ne yeni eklediğim rehber isimleri nede galeride ki resimler gider hiç böyle bir sorun olmaz.aksesuar ile ilgilide tam bir bilgim yok ama 3gs lerde bildiğim kadarı ile böyle bir hata veriyor bende şarjlı kılıf var 3g kullanıyorum bir sorun yok arkadaşın 3gs modelini takınca geçersiz aksesuar diyor anlamadım tam onuda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt