Atacan-
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sorumun Cevabını alamadımMümkün galiba.
Sorumun Cevabını alamadımGaliba kelimesini netleştirmek lazım.
Resim sahte zaten..Yapan yok daha..Aslına bakarsan sahte bir resim olabilir
Resim sahte zaten..Yapan yok daha..
---------- Eklendi @ 23:19:49 ---------- Yazıldı @ 23:19:18 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buradaki widget nasıl genişletiliyor bunu bilen varmı..Bu sahte değil ama
---------- Eklendi @ 23:24:10 ---------- Yazıldı @ 23:19:49 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ayriyeten klavyeyi böyle yapabilmek _?
O widgetın genşledgi falan yok sadece duvar kağıdı o.tintinboy mu ne yapanın adı.duvar kağıdına şeffaf bir bölüm eklemiş 2 widgeti alacak biçimde.en üste widget koymayıp onun 2 altındaki yerlere widget koyuyor.o şeffaf alana geldiği için de genişletilmiş gibi duruyor.
Sağolasın Teşekkürler. Sorumun 1 tanesi olumlu yönde cevaplanmış oldu.
exe dosyaları açan programlar var zaten.Bazı programların exe dosyasını editleyerek türkçeleştirme yapıyorlar diye biliyorum ama resim konusunda geçerlimidir bilemiyorum tabi ki.4 sıralı klavye buTemadan dolayı birşey anlaşılmıyor klavyeden Ben kullandım CFW de, çok şikayet aldım, küçücük klavye diye
---------- Eklendi @ 22:34:34 ---------- Yazıldı @ 22:33:58 ----------
Bu arada IDA pro'yu bulabilirsem belki birşeyler yapabilirim. IDA pro'da S60 exe'lerini açabiliyoruz.
exe dosyaları açan programlar var zaten.Bazı programların exe dosyasını editleyerek türkçeleştirme yapıyorlar diye biliyorum ama resim konusunda geçerlimidir bilemiyorum tabi ki.
Klavye kullanışsız oluyorsa es geçelim o zaman
O zaman denemek isterim.Modu varmı peki elinizde_?
kişiden kişiye değişir ben o klavyeyi çok seviyorum mesela
http://www.maxicep.com/s60v5-sistem...turkce-q-klavye-5800-x6-5530-52xx-468148.html
Ancak bu biraz eski galibaAncak N8 klavyesine uygulanınca da aynen bu resimdeki gibi oluyordu yanlış hatırlamıyorsam
Resimdeki klavyeyle resmini paylaştığın klavyeyle bağdaştıramadım açıkcasıVeya ben ayrıntılı anlatamadım.Çerçeve block olmasın istemiştim.Yani kare kare görüntü olmasın.Bir bütün olsun klavye sadece harflerden oluşsun istemiştim Umarım anlatabildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?