emz
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar herhangi bir kağıdı taratıp veya elindeki bir resimden oradaki yazıyı Word dosyası yapan ya da yazıya çeviren bir program arıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Telefonda çok ihtiyacım oluyor. Tarayıcı tarzında ama karşıdaki yazıları algılayıp bilgisayar yazısına yani sanal yazıya çevirmesi lazım.
Şimdiden teşekkürler.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Office Lens'i kullanmadın sanırım, uygulama içinde oturum açınca OneNote'a Word olarak kaydedebilirsin. OCR destekli uygulamaların Türkçe desteği de olsa çok iyi uygulamalar var, ama destek olmadığı için Office Lens'ten kullanım olarak farklı değiller.
Belge modunda çektiğin fotoğrafı eğer oturum açıksa kaydetme seçeneğinden sonra sana Word olarak kaydetme opsiyonu sunuyor onu seçip OneNote'a kaydedebilirsin.Abi o her zaman kurulu ancak daha oturum açmadım. Benim bildiğim o beyaz tahta, kağıt vs modlarına sahip. Ama hiç denedim word işini. Biraz açıklayabilir misin acaba?
Benim de ihtiyacım oluyor böyle uygulamalara ben de sormuştum bana search tuşundaki bing uygulaması önerilmişti onun vision özelliği var yazıyı taratıp kopyalayabilirsiniz ya da başka bir dile çevirebilirsiniz genelde link tarattığım için bana yetiyor ama siz bilirsiniz tabi
Belge modunda çektiğin fotoğrafı eğer oturum açıksa kaydetme seçeneğinden sonra sana Word olarak kaydetme opsiyonu sunuyor onu seçip OneNote'a kaydedebilirsin.
Çok güzel bir uygulama daha önereyim:Bu Office lensin kötü yanı çok uzun sürüyor belgeye aktarması. Ya internet üzerinden yapıyor ya da yavaş tarıyor. Anlayamadım gitti. Daha hızlı direkt telefona kaydetme seçeneği yok mudur bunun? Hiç online upload yapmasın.
Tam olarak bing translatordaki gibi kullanabilirsiniz ama word belgesi olmaz ancak kopyalayabilirsiniz ya da çevirebilirsinizSanırım az önce çözdüm Office lensi. Şöyle ki çektiğim resmi worde yapıştırıyor bilgisayar gibi. Bütün olay bu. Ama bence basit kaçıyor. Hani ben daktilo olarak yazan varmı daha çok onu merak ediyorum. Elimle yazmadan World'e geçsin. Yani bunu şu an tek yaptığı paint gibi düzeltip bizim gibi yapıştırıp çıktı almak. Normal fotoğrafla da yapılabilir bu işlem diye düşünüyorum. Mesela şu ms bing translator kendisine resim koyunca okuyup çeviriyor ya işte öyle arıyorum. Olmazsa dil bölge değiştireyim. Belki istediğimi bingden bulurum :.
pdf yi daha sonra 1 aylık deneme kullanımı ile adobe de pc de worde veya farklı biçime çevirebilirsiniz ancak yazılar tam olarak olurmu emin değilim ben daha önceden deneme yapmadım ama hafta sonu unutmazsam deneme yaparımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cam scanner da işini görür, pdf ve jpeg formatına çeviriyor sanırım ama word varmı tam emin değilim.
Sanırım az önce çözdüm Office lensi. Şöyle ki çektiğim resmi worde yapıştırıyor bilgisayar gibi. Bütün olay bu. Ama bence basit kaçıyor. Hani ben daktilo olarak yazan varmı daha çok onu merak ediyorum. Elimle yazmadan World'e geçsin. Yani bunu şu an tek yaptığı paint gibi düzeltip bizim gibi yapıştırıp çıktı almak. Normal fotoğrafla da yapılabilir bu işlem diye düşünüyorum. Mesela şu ms bing translator kendisine resim koyunca okuyup çeviriyor ya işte öyle arıyorum. Olmazsa dil bölge değiştireyim. Belki istediğimi bingden bulurum :.
Googles adli uygulama kardesim. Tarayici alaninda 10 numara bana gore. Yaziyi taratiyosun otomatik pc yazisina donusturup kaydediyo. El yazisi dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?