resim saklama acil yardım lütfen...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

musti115

Üye
    Konu Sahibi
resim saklama acil yardım lütfen...
arkadaşlar ben nokia c5 kullanıyorum adam gibi bi resim saklama programı bulamadım yardımcı olursanız sevinrim şimdiden teşekkür ederim.

Mr.JoY

Mr.JoY

Üye
dosya şifreleme programları kullanabilirsin... Telde winrar yüklüyse resimleri arşivleyebilirsin. C5 kullanan arkadaşlar daha net yardımcı olurlar

anılbaran

anılbaran

Üye
e/data ya at :hmmm

mstf_l

mstf_l

Üye
xpore den gir hepsini gizli yap telefonu ac kapa tamamdır

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Arkadaşım.
Önce tel
efonuna X-plore kur
E/cities/diskcache klasöründe 1 den 9 a kadar olan sayıların hepsini kopyala birlikte ve telefon hafızasına al hafıza kartı malum ne olur ne olmaz
ardından resimlerini o klasörlerin içlerine unutmayacağın biryere koy ve gizli yap. ayrıca araçlar/ayarlar kısmından X-plore ye şifre koyabilirsin yok bana o da yetmez diyorsan Paragon Handy Guard adlı programı yükle tekrar bi şifre daha koy. bu şekilde sen bile zor ulaş​ırsın. X-plore ile taşıdığında telefonunu usb kablosuyla pc ye bağlasan bile dosyalar görünmez. telefon hafızasına yeni bir klasör aç ve oraya yap dediklerimi saygılar :)

musti115

Üye
    Konu Sahibi
beyler hepinizi çok teşekkür ediyorum cevap yazan elleriniz dert görmesin de ben dediklerinizi yaptım yinede galeride görünüyorlar. bide ben sizin kadar anlamıyorum yav basit şekli yokmu bunun.

----------Eklendi @ 20:25:47 ---------- Yazıldı @ 20:23:30 ----------

bide ikide bir internete bağlanılsınmı uyarısı geliyor bunu nasıl kapatabilirim. cevap yazan arkadaşlarım elleriniz dert görmesin.

mstf_l

mstf_l

Üye
xplore yi denedin mi bak xploreyi kur forumda var internette xplore yazarsan resmi sitesinden bulabilirsin kurduktan sonra xplore den gizleyecegin dosyaları sec ozelliklerden gizli yap sonra telefonu kapat ac olmustur

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
benim anlattığımı yaparsan galeride görünme ihtimali bile yok kardeşim

musti115

Üye
    Konu Sahibi
hayyy böyle işin yapamıyorum neyse arakadaşlar yordum sizi allaha emanet olun. ha bide xporer hepsi ingilizce tek tek çevirdim şifrele diye bişi çıkmadı karşıma.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
e:/diğer/rehber buraya atabilirsin veya cities klasörune de

----------Eklendi @ 22:20:26 ---------- Yazıldı @ 22:19:17 ----------

x plore veya active file ile de o resimlerin olduğu klasörü gizleyebilirsin

mstf_l

mstf_l

Üye
xplorede klasorun uzerine gel kenardan dosya ozellikleri duzenle de uc tane kutucuk gelecek ordan gizli yap iste

musti115

Üye
    Konu Sahibi
xpore den gir hepsini gizli yap telefonu ac kapa tamamdır
sen varya bi tanesinnnnn çok teşekkür ediyorum oldu kardeşim. Diğer arkadaşlarımıda ayrıyetten çok teşekkür ediyorum.

----------Eklendi @ 23:00:28 ---------- Yazıldı @ 22:59:40 ----------

[ı]arkadaşım.
önce tel[/ı]efonuna x-plore kur
e/cities/diskcache klasöründe 1 den 9 a kadar olan sayıların hepsini kopyala birlikte ve telefon hafızasına al hafıza kartı malum ne olur ne olmaz
ardından resimlerini o klasörlerin içlerine unutmayacağın biryere koy ve gizli yap. Ayrıca araçlar/ayarlar kısmından x-plore ye şifre koyabilirsin yok bana o da yetmez diyorsan paragon handy guard adlı programı yükle tekrar bi şifre daha koy. Bu şekilde sen bile zor ulaş[sıze=3]​[/sıze]ırsın. X-plore ile taşıdığında telefonunu usb kablosuyla pc ye bağlasan bile dosyalar görünmez. Telefon hafızasına yeni bir klasör aç ve oraya yap dediklerimi saygılar :)
eyvallah kardeşim senin yönteminde olduu.

----------Eklendi @ 23:01:32 ---------- Yazıldı @ 23:00:28 ----------

Sadece o klasörlerden birine sakladım galaeride görünmüyor kütüphaneyi yenile dedim yinede galeride görünmedi.

Mr.JoY

Mr.JoY

Üye
Ne vardı ki saklayacak? :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt