Reset problemi

Konu Sahibi
Reset problemi

pta123

Üye
benim telefonumda aldıgım günden bu güne 5 aylık bi süre içerisinde 4 5 kez atmıştır reset anna ile bunun düzelecegini tahmn ediyorum bende cok uygulama yüklü ondan olabilir diye düşünüyorum..

Dostum reset probleminden önce flash falan attın mı telefona?

Konu Sahibi
Hiç bir işlem yapmadım ... Anlamam da ...

Bence en iyisi soft format at telefon canlanıyor bir anda.

Konu Sahibi
Hafıza kartı , Depo Hafızasındakı Seyler Gıdıyormu? Ve daha reset atmaz mı?

ben denedim belle de attım herşey gidiyor oyunlar vs vs. ama gerçekten telefon rahatladı.

Konu Sahibi
Ya reset atmazsa yapayım ama korkuyorum ..

ben alman annasi yükledim c6 ya az önce reset attı telefona..2 tane mail hesabı yüklü ondan olabilir belki..kolay kolay son bulmayacak bu reset işi anlaşıldı

Konu Sahibi
Denicez Bakalım. Telefonu Kullanmazsak Reset Atmıyor. Ama İnternet Te Falan Dolaşırken Yarım Saat Te Bir Atıyor. Ve Ôzellikle Virüs Taratırken Atıyor.

konu yedeklemeden açılmışken, ben ovi suite ile yedekleyip geri yüklediğimde depo hafızasına kurduğum uygulamalar yok oluyo.sadece telefon hafızasına kurulanlar geri geliyo.depo hafızasındaki uygulamaları nasıl yedeklicez.yada hafıza kartı alıp uygulamaları ona kursam formattan sonra uygulamalar kalır mı?

Anußis

Üye
bu reset nasıl birşey 6 aylık n8 kullanım sürecinde bi kere bile reset atmadı

olup olmadık zamanda yapabiliyor sebebini kimse bulamadı hala.

pRime.

Üye
Sana önerim en son hangi programı kurduysan onu kaldır. Symbian sisteminde virüs bulamazsın virüs diye bişey yok. Genelde uyumsuz program ve aşırı artık dosyalar sistemde sorun çıkmasına sebep oluyor. Anti virüs de kullanma derim hem boş yere telefonu yavaşlatıyor hem de sistemde sorun çıkmasına sebep oluyor. Anti virüs yerine Net Qin Mobile Guard uygulamasını kur. Çok kullanışlı.

Tepkiler: ~N.A.W.Y~

nonamex

Üye
Reset olayını azaltmak için telefona mümkün olduğunca az uygulama ve oyun kurun, Antivirüs türevi şeyler kullanmayın ve telefon üzerinden fazla internete girmeyin. Dediklerimi yapınca çok nadir reset atıyor.

PriZm

Üye

bulaşmaz olurmu hiç nasıl bulaşıyor hemde

benim 5800 öyle kafayı yemişti.menüler kendi kendine açılıyordu.

pRime.

Üye
bulaşmaz olurmu hiç nasıl bulaşıyor hemdebenim 5800 öyle kafayı yemişti.menüler kendi kendine açılıyordu.
Virüsten değil işte uygulamalardan ve artık dosyalardan. Anti virüsle taratsan virüs bulamaz mesela.