reset atma

Sponsorlu Bağlantılar

alembizim

alembizim

Üye
    Konu Sahibi
reset atma
müzik dinlerken veya oyun oynarken birden bilgisayar kendini kapatıyor ve yeniden açılıyor.bu işlem sırasında odadaki ampülün bile sönük yandıgını sonra düzeldigini söylemeliyim.bu olay 1 yada 1.5 ayda bir oluyor düzenli olarak günlük bir şey degil.Sizce sorun ne powerdan olabilirmi?
bilgisayarı 2007 yılında aldım.power 350watt intel core 2duo e4300 işlemci x1050 512 paylaşımlı ekran kartı bir tane kart okuyucu ve ikitane dvd writer takılı...

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ampul az yanıyo diyosun voltaj az geliyor eve

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
powerın dandikliğinden kaynaklı :oke:
voltaj düşüklüğünden floresan lambanın yanmayıp benim pc nin çalıştığını bilirim high power element 500w vardı bende.

alembizim

alembizim

Üye
    Konu Sahibi
powerı degiştirsem düzelirmi yada diger parçalara zararı olur mu degiştirmelimiyim...

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
powerı degiştirsem düzelirmi yada diger parçalara zararı olur mu degiştirmelimiyim...
olabilir olmayada bilir... powera kalmış.. ya kendini feda eder. yada beraberinde anakartıda götürür :D

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
yeterki everest marka alma :)

alembizim

alembizim

Üye
    Konu Sahibi

olabilir olmayada bilir... powera kalmış.. ya kendini feda eder. yada beraberinde anakartıda götürür :D
daha önce bi anakart degiştirdim demek perte çıkaran buymuş...ekran kartıda almayı düşünüyorum belki ilerde işlemciyide degiştirebilirim qore quad fln sizce alırsam kaç watt almalıyım ileriye dönük...

- - - Eklendi - - -

yeterki everest marka alma :)
şuan takılı olan power man everestin kalitesinden haberim var =)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ileride dizeceğin sistemede bağlı tabiki. şimdi 500 desem belki sonraki ekran kartına yetmez.
600w desem fiyatı çok gelir :ehe

alembizim

alembizim

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartını hd 6670 serisi almayı düşünüyorum çok güçlü bişey alamam psu yada fazla para veremem bu nasıl:
alabilecegimin en üst fiyatı bu bundan fazlasını alamam fiyat olarak yada ekran kartı alırım gittigi yere kadar götürür eski psu beni malum ögrenci bütçesi...

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ekran kartını hd 6670 serisi almayı düşünüyorum çok güçlü bişey alamam psu yada fazla para veremem bu nasıl:
alabilecegimin en üst fiyatı bu bundan fazlasını alamam fiyat olarak yada ekran kartı alırım gittigi yere kadar götürür eski psu beni malum ögrenci bütçesi...
100 TL verdikten sonra 2. elden temiz 600w 80+ plus alabilirsin.
illa sıfır alacagım dersen o powerı önermem :nono:

alembizim

alembizim

Üye
    Konu Sahibi
ikinci ele pek güvenemiyorum sıfır hangi ürünleri önerirsiniz

- - - Eklendi - - -

35tl 700watt

- - - Eklendi - - -

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
GX Lite 600w vardı olabilir. Xilence bakmayın.
Corsair veya ocz marka olabilir

alembizim

alembizim

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler...

Uhops

Uhops

Üye
Önce bi ampulu değistir baktın hala sorun var sonra pwersupplye bak :D:D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Corsair,Cooler master,OCZ,Thermaltake,ZALMAN bu markalardan tercih etmeye çalış :good:

Power Supply önemlidir ihmal etme