Carizmatik_
Üye
-
Konu Sahibi
-
o videolarda güzel gözükebilir ama alırsan pişman olursun performansı bi halta yaramaz bir yerleri mutlaka arıza yapar paran çöpe gider uyarayımS.a Arkadaşlar;
Arkadaşlar yaklaşık 4 Yıldır Nokia 603 Belle Kullanıyorum. Ama telefonun artık miadı doldu. Bayadır nette araştırma yapıyorum replika Iphone 6 yada Yine replika Samsung S6 düşünüyorum, bir kaç videosunu inceledim. Gayet güzeller satıcı ile görüştüm 2 yıl teknik servis garantisi veriyorlar. Ama yinede insanın içinde bir şüphe oluyor tabiki. Replika telefon kullanan arkadaşlar önerileri veya fikirler varsa bana yardımcı olabilirler mi?
dostum ucuz al orjinal al. Microsoft Lumia kullanıcısıyım. servis 2 defa bana cihaz değişimi verdi. bunu sizin o replikacıların servisi yapmaz. bozulsa sizin hatanız deyip savarlar. bu yüzden garantiyi unut. malzeme kaliteleri vasat. imeiler çakma. şebeke problemi yaşayanları fazla , paran fazlaysa risk et al. ama çok zengin değilsen boşuna çöpe para verme...S.a Arkadaşlar;
Arkadaşlar yaklaşık 4 Yıldır Nokia 603 Belle Kullanıyorum. Ama telefonun artık miadı doldu. Bayadır nette araştırma yapıyorum replika Iphone 6 yada Yine replika Samsung S6 düşünüyorum, bir kaç videosunu inceledim. Gayet güzeller satıcı ile görüştüm 2 yıl teknik servis garantisi veriyorlar. Ama yinede insanın içinde bir şüphe oluyor tabiki. Replika telefon kullanan arkadaşlar önerileri veya fikirler varsa bana yardımcı olabilirler mi?
o videolarda güzel gözükebilir ama alırsan pişman olursun performansı bi halta yaramaz bir yerleri mutlaka arıza yapar paran çöpe gider uyarayım
dostum ucuz al orjinal al. Microsoft Lumia kullanıcısıyım. servis 2 defa bana cihaz değişimi verdi. bunu sizin o replikacıların servisi yapmaz. bozulsa sizin hatanız deyip savarlar. bu yüzden garantiyi unut. malzeme kaliteleri vasat. imeiler çakma. şebeke problemi yaşayanları fazla , paran fazlaysa risk et al. ama çok zengin değilsen boşuna çöpe para verme...
alırsın. 3 ay güzelce kullanırsın ( sende kullanıp memnun kalanlardan olursun) sonra sende sorun yaşarsın. bu seferde sorun yaşayanlardan olursun. riske etmeye değer mi ?Hocam aylardır düşünüyorum şüpheler hep aklımda çöpede para atmak istemem
bende sorun yaşayanları gördüm ama açıkcası kullanıp memnun olanda varmış o nasıl oluyor akıl sır erdiremiyor şüpheye düşünüyorum
alırsın. 3 ay güzelce kullanırsın ( sende kullanıp memnun kalanlardan olursun) sonra sende sorun yaşarsın. bu seferde sorun yaşayanlardan olursun. riske etmeye değer mi ?
Arkadaşlar Telefon için ayırabileceğim bütçe maksimum 1000 TL Bu fiyata iyi bir telefon bulabilir miyim
Sıfır cihaz olarak Android cephesinde Gmd 4G one iyi bir tercih olabilir.
İkinci el olarak üst düzey :
microsoft tarafında Lumia 1520 , iphone cephesinde biraz zorlama ile 5S, Android cephesinde ise seçenek bol olur.
Bir de sizin kullanım amacınızı ve kriterlerinizi belirtirseniz daha iyi bir fikir sunabiliriz.
İşe yarar programların neler misal?
Facebook, twitter, WhatsApp ve internet üzerinden forum gazete dergi okumak gibi mi?
replikaya hiç bulaşma arkadaşım aldı 1 hafrta kullanamadı yavaş kamerası çekmiyo çok takılıyo şebekesi çekmiyo kısacası hiç bulaşma çok başın ağrır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?