Replika Telefonlar Hakkında S.s.s / Soru - Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Replika Telefonlar Hakkında S.s.s / Soru - Cevap
Merhaba, son zamanlarda bu tür konular çok arttı. Bu yüzden bu konuyu açma gereksinimi duydum :D

Replika telefonum orjinal telefonla aynı özellikte mi ve aynı güncellemeleri alır mı?

Hayır, telefonun donanımı genellikle düşük olur ve sistem yazılımı da farklı kişiler tarafından yapılır.(Donanım farklı olduğundan)

Replika cihazlar için yazılım/donanım desteği konusu açarsanız cevap alamayabilirsiniz çünkü bir cihazın çok replikası olabilir.

Konu daha sonra güncellenecektir. Son güncelleme tarihi: 13.11.2013 22:20

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Gelecek kullanımlar için ayrıldı
## Karakter kısıtlamasından dolayı ##

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Gelecek kullanımlar için ayrıldı
## Karakter kısıtlamasından dolayı ##

PriZm

PriZm

Üye
First comment! :ehe

• Beğen
Tepkiler: -Emre
ka_za

ka_za

Üye
Hayırlı olsun diyelim :D ihtiyacı olan vardı baya

-Emre

-Emre

Üye
reserved :D arkalarda da olsa bi yer tuttum :)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Başlık takip :)

esmeran3

esmeran3

Üye
Telefonla ilgili sorun olursa yardım ederim :)

mgg44

mgg44

Üye
Ben yeni galaxy s4 mini replikasi aldim hafiza karti kac gb a kadar destekler ayrica uygulamalari hafiza kartina yukleyebilir miyim normalde sistem 16 gb gosteriyor fakat bilgisayasara taktigimda 2 gb goruyor bu telefondaki gosterge sahte mi yoksa 16 gb i bilgisayara nasil gosterebilirim

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Ben yeni galaxy s4 mini replikasi aldim hafiza karti kac gb a kadar destekler ayrica uygulamalari hafiza kartina yukleyebilir miyim normalde sistem 16 gb gosteriyor fakat bilgisayasara taktigimda 2 gb goruyor bu telefondaki gosterge sahte mi yoksa 16 gb i bilgisayara nasil gosterebilirim

Büyük bi ihtimal senin telefonun kendi hafızası 2 gb ve 16 gb a kadar hafıza kartı destekliyor ama kesin cevap veremem :blink:

mgg44

mgg44

Üye
Peki rom falan bulur muyum normalde telefonu kapatip sistem ekrani acinca ingilizce android sisteme girmesi gerekiyor fakat bu da korece yaziyor sisteme onu duzeltme sansim varmiİlk defa android kullaniyorum sistemi nasil rootlarim ayrica sistem arada kasiyor biraz yavas gibi geldi nasil hizlandirabilirim arka planda kullanilan programlari kapatiyorum ama kullandigim birkac program acik oldugunda sistem bayagi agirlasiyor wechat ve whatsapp acikken chrome falan girdigimde mesela sistem agirlasiyor buna bir cozum varmi

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Peki rom falan bulur muyum normalde telefonu kapatip sistem ekrani acinca ingilizce android sisteme girmesi gerekiyor fakat bu da korece yaziyor sisteme onu duzeltme sansim varmiİlk defa android kullaniyorum sistemi nasil rootlarim ayrica sistem arada kasiyor biraz yavas gibi geldi nasil hizlandirabilirim arka planda kullanilan programlari kapatiyorum ama kullandigim birkac program acik oldugunda sistem bayagi agirlasiyor wechat ve whatsapp acikken chrome falan girdigimde mesela sistem agirlasiyor buna bir cozum varmi
Rom bulman biraz zor. Rootlayıp greenify kur hızlanır biraz.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Bende galaxy note 2 var replika donanım ne olabilir

mgg44

mgg44

Üye
Birşey soracağım benim telefon recovery si korece onu nasıl ingilizceye dönüştürebilirm.

Üst Alt