Replika S4 Mini Yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

dazlak16

dazlak16

Üye
    Konu Sahibi
Replika S4 Mini Yardım..
Merhaba arkadaşlar replika s4minim var telefona uygulama kurulduğunda data dosyalarını hafıza kartına atmıyor onları da dahili hafızaya atıyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardım için şimdiden teşekürler

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Benim bildiğim kadarıyla orjinallerde de bu işlem yapılamıyor..

dazlak16

dazlak16

Üye
    Konu Sahibi
Eski telefonum galaxy ace bile sd kart data dosyalarini hafiza kartina atiyodu bu da atmasi gerek diye dusunuyorum ben

Xurmirac

Xurmirac

Üye
S3 Mini'de olmuyor mesela bu

esmeran3

esmeran3

Üye
Bende bir ara replika s4 vardı bende değildi arkadaşımdaydı telefona hafıza kartı takmadığında kendi hafızasına ve hafıza kartını taktığında ise telefondaki uygulamalar siliniyodu kendi yüklediğin.
Ve tekrar yükleme yapınca hafıza kartına atıyordu direk

dazlak16

dazlak16

Üye
    Konu Sahibi
bende hafıza kartına atmıyor işte direk tel hafızasına atıyor dolayısı ile oyun yükleyemiyorum fazla kendi hafızası 1.3 gb ve az önce bi şey daha farkettim hafıza kartına dosya yöneticisinden girdiğimde hiçbişey silemiyorum içinden pcye bağladığımda anca pcden silebiliyorum nasıl iş anlamadım

esmeran3

esmeran3

Üye
O zaman senin s4 minide bir sorun var neden dersen tam 2 saat önce bitane baktım kontrol ettim öyle hiç bir sorun yok. kontrol ettiği s4 minide

dazlak16

dazlak16

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartından silme işlemi düzeldi de oyunları hafıza kartına kurma işini hala çözemedim

esmeran3

esmeran3

Üye
onunda google playde ayarları var ordan yapsana :)

dazlak16

dazlak16

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yapıcağımı söylermisin :)

esmeran3

esmeran3

Üye
özele gel o zaman :)

1ht1baron

Üye
Aynı sorun bende de var. Oyunların dataları otomatik olarak telefonun kendi hafızasına kuruluyor. Yok mu çözüm?

Takipçi Satın Al

Üst Alt