Replika Galaxy S3 Mini Rom Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

furkanyes

furkanyes

Üye
    Konu Sahibi
Replika Galaxy S3 Mini Rom Yardım
Arkadaşlar 2 Gün Önce Replika GalaxyS3 mini Aldım En az 20 rom denedim hiçbiri olmadı önerdiğiniz bir rom varmıdır özellikleri aşağıya yazıyorum

Brand:Samsung
Model:GT-I8190
CPU Hardware : MTK6575
Android Versiyon : 2.3.3
Processor : ARMv7 Processor rev 1 (v7I)
Hardware : SAMSUNG GOLDEN (montblanc)
Kernel : 2.6.35.7 (ggc version 4.4.3(GGC)) #1 PREEMPT Sat May 25 13:37:41 CTS 2013
Ana Bant Sürümü : MAUI.11AMD.W11.50.SP.V18.P2, 2012/10/10 14:56
Üretim Numarası : JRO03H.I9190XXALJ
Custom Build Version : V26.13.05.25
Ekran: 480x800
RAM:256MB
ROM:256MB

Arkadaşlar Telefon Özellikleri Bunlar Bu Özelliklere Uygun Rom Bulabilirmisiniz Arkadaşlar ben bu forumda okadar kişiye yardım ettim sizde bana yardım edin lütfen

Krofessional

ya bu telefonu kullanan geliştirici varsa vardırda pek iyi durmuyo

- - - Eklendi - - -

ya bu telefonu kullanan geliştirici varsa vardırda pek iyi durmuyo

Hasand.

Hasand.

Üye
replika telefonlara rom yok sanırım

furkanyes

furkanyes

Üye
    Konu Sahibi
Rom Yokmu Bu Telefonun Arkadaşlr ?

gulbeyaz

Üye
var kardesım ayıp olmaz bu sıteye ınsallah ısterseler bu mesajı sılbılırler sana yardmcı olmk amacım sadece cepnolojı.com burda replıka cıhazlar ıcın cok var bn orada casperman olarak bulunmaktayım

aoz42

Üye
Selamın Aleyküm kardeşim. Replika s3 mini hakkında yardımına ihtiyacım var. Bende almak istiyorum. Fakat nereden alacağımı bilemedim. Sen nereden aldın ? Memnun musun ? Ekran çözünürlüğü nasıl ? Menü geçişlerinde takılma filan oluyor mu ?

ka_za

ka_za

Üye
Selamın Aleyküm kardeşim. Replika s3 mini hakkında yardımına ihtiyacım var. Bende almak istiyorum. Fakat nereden alacağımı bilemedim. Sen nereden aldın ? Memnun musun ? Ekran çözünürlüğü nasıl ? Menü geçişlerinde takılma filan oluyor mu ?

Boşa para verme parana yazık

cveneburix

Üye
iyi günler ben cinden fabrikasından mtk 6575 replika s3 mini GT-I8190 rom isteyen varsa gonderırım bana yazsın ..

iso3475

Üye
benim cok acil fabrika cikisli replika s3 mini rom lazim arkadasim paylasabilirsin ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt