Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Renkler herkes içindir." kampanyası amacına ulaşmıştır;emeği geçenlere şahsım adına teşekkürler!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer
Üye
Konu Sahibi
"Renkler herkes içindir." kampanyası amacına ulaşmıştır;emeği geçenlere şahsım adına teşekkürler!
Kampanya sitesine gitmek için lütfen tıklayınız:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
fullwar
Üye
Çok güzel bir konu açmışsın. Teşekkürler. Videoyu izleyerek ve paylaşarak umarım bir faydamız dokunur.
hepinize ayrı ayrı 'imi sunuyorum efenim,böyle geri dönüşler almak beni gerçekten çok mutlu ediyor,çok sağolun,en içten ve samimi saygılarımla
anılbaran
Üye
onların ne yaşadıgını ,anca o durumda olanlar bilir. , Engelliler için herşey yapılmalı bence. Hayat o kadar zor ki onlar için . Paylaşım için teşekkürler
onların ne yaşadıgını ,anca o durumda olanlar bilir. , Engelliler için herşey yapılmalı bence. Hayat o kadar zor ki onlar için . Paylaşım için teşekkürler
cok güzel bi konu.Ben bir ara altınoktanın afyon şubesinde çalışmıstım.Ama o kadar hayata bağlılar ki kör olmalarıyla bile gırgır geçiyorlar.Herşeyi olupta hayattan zevk almayan insanların onların yanında 1 hafta kalsalar hayatının kıymetini daha iyi anlarlar.Bu arada o yazılımın ismini bilen varmı?