"Renkler herkes içindir." kampanyası amacına ulaşmıştır;emeği geçenlere şahsım adına teşekkürler!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
"Renkler herkes içindir." kampanyası amacına ulaşmıştır;emeği geçenlere şahsım adına teşekkürler!
Kampanya sitesine gitmek için lütfen tıklayınız:

• Beğen
Tepkiler: ' KalendeR ', PhyscoDevil, minoo ve 2 diğerleri

fullwar

fullwar

Üye
Çok güzel bir konu açmışsın. Teşekkürler. Videoyu izleyerek ve paylaşarak umarım bir faydamız dokunur.

spy ghost

spy ghost

Üye
konu için çok teşekkür ederim bi yardımın bu kadar kolay olacağını gerçekten tahmin edememiştim :tşk:

Mert045

Mert045

Üye
:tşk:

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Teşekkürler, çok faydalı bir konu.

Filmi izledim bile. :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
bende izledim teşekkürler:oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
onların ne yaşadıgını ,anca o durumda olanlar bilir. , Engelliler için herşey yapılmalı bence. Hayat o kadar zor ki onlar için . Paylaşım için teşekkürler

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
onların ne yaşadıgını ,anca o durumda olanlar bilir. , Engelliler için herşey yapılmalı bence. Hayat o kadar zor ki onlar için . Paylaşım için teşekkürler

:rica: efenim,en içten ve samimi saygılarımla :good:

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
cok güzel bi konu.Ben bir ara altınoktanın afyon şubesinde çalışmıstım.Ama o kadar hayata bağlılar ki kör olmalarıyla bile gırgır geçiyorlar.Herşeyi olupta hayattan zevk almayan insanların onların yanında 1 hafta kalsalar hayatının kıymetini daha iyi anlarlar.Bu arada o yazılımın ismini bilen varmı?

minoo

minoo

Üye
Harika ya. Bulduğum her yerde paylaşacağım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt