Renk Paleti Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

perfectlover

Üye
    Konu Sahibi
Renk Paleti Hakkında
Siemens Sx1'deki kurulum/ayarlar/telefon/ekran/renk paleti yolundaki renk paleti seçeneklerine yeni renk paleti ekleyebilmek gibi bir olasılık var mı? Varsa nasıl ekleyeceğiz? Nurani Firmware kullanan arkadaşlar
böyle bir değişiklik yapabiliyor mu? Bilgisi olanlar cevaplandırırsa memnun olurum.

cumcum23

Üye
bana biraz uçuk geldi dediin ama olabiliyosa sx1 de uçmuştur zaten alemin kralı iice arayı aççak

sx1 manyaa gördüm seni

(aynı ben sx1siz bundan sonra asla )

perfectlover

Üye
    Konu Sahibi
Sağol. Olabilirse eğer diye ahtapot gibi tüm internet sitelerini tarıyorum ama şimdilik bir gelişme yok.

cumcum23

Üye
haberlerini beklicem yoksam özel mesaj gönderirsin ben konuya girip girip çıkcam ok??

(özel mesajı unutma )

RockFord Fosgate

Üye
bıraz zor ama sx1 profesorlorı halledebılır!!!

perfectlover

Üye
    Konu Sahibi
Tekniğini bildikten sonra herkes halledebilir ama önemli olan tekniği bilmek.

35plt35

Üye
ya çok zor bence bizim koca eşşeğe.Onu yapabilmek için Z diskine dosya yazman gerekir.Sanmıyorum.Ama patch ile olursa onu bilmem.İşallah patch siz bişeyi vardır

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
arkadaşlar bu patch gar.dışı bırakırmı?????

perfectlover

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(infazcı &#064; Jan 24 2006, 11&#58;19 PM) [post=262361]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşlar bu patch gar.dışı bırakırmı?????
[/b][/quote]

Elbetteki bırakır. Tedbir almalısın. Nasıl? Eğer telefonunda format atılmasına engel olacak bir problem yoksa, servise götürmeden önce format atmalısın. Örneğin aksesuar problemlerinde. Fakat yazılımsal problemlerin çoğu telefonun açılmaması, donması, işlem yapmaması gibidir. Bu gibi durumlarda telefona format atamazsın. Bunun için yapılacak birşey yok. Fakat benim başıma geldiği gibi pekçok servis bu gibi durumlarda telefonun içinde ne var ne yok ilgilenmez. Direkt olarak yeniden firmware kurarlar. Yani senin anlayacağın servise göre değişir. Bazıları bu tip problemleri garanti içerisinde değerlendirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt