Renault Umutlu..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Renault Umutlu..
Renault mühendislik şefi Pat Symonds, rakipleri Toyota ile arasındaki farka rağmen Fransız takımının hala şampiyonayı dördüncü sırada bitirebileceğine inanıyor.



Geçen hafta Avrupa Grand Prix'inde her iki pilotuyla da puan almayı başaran Japon takımı bir anda rakibinin 10 puan önüne geçti. Buna karşılık hiç puan alamayan Renault takımı için Valencia unutulması gereken bir yarış oldu.

Toyota ile olan farka rağmen Symonds kalan altı yarışta Renault'un hala geri dönebileceği konusunda iyimser düşünüyor.

" Çetin bir mücadele oluyor ve çok fazla çalışmamız gerektiğini biliyoruz. On puan avantajla kalan altı yarışa önümüzde giriyorlar, bu kabul edilebilir bir fark özellikle pozisyon kazanmak için ufak puanlar için mücadele ediyorsanız bu dikkat edilmesi gereken birşey."

" Kimseyi küçük görmedik ve onlarlda çok daha sıkı mücadele etmemiz gerekiyor. Fakat istediğimizi alacağımıza inanıyorum, takım olarak, onları yeneceğiz. Yapılacak çok şey olduğunu biliyoruz ve elbette sıradışı kötü sonuçlar büyük farklar yaratıyor, fakat eğer bütün herşey eşit olursa sezon sonuna kadar mücadele ederiz, bence ulaşılabilir bir hedef."

" Dördüncülüğü son derece kararlı bir şekilde istiyoruz, denemek ve kazanmak sıkı bir şekilde mücadele edeceğiz."
 


Üst Alt