Rektör atamalarına tam destek!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
Rektör atamalarına tam destek!

En büyük destek MHP'den geldi
Rektör tercihleri nedeniyle eleştirilen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e MHP'den büyük destek geldi. İşte MHP'nin iki numarasının çok çarpıcı sözleri.

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, konuyla ilgili Vatan Gazetesi'nin sorularını yanıtladı. Şandır'ın görüşleri şöyle:

- Son Cumhurbaşkanı kendisine verilen yetkiler doğrultusunda atamaları yapmıştır. Cumhurbaşkanının takip ettiği usul, önceki cumhurbaşkanının takip ettiği usuldür. Tepkileri de saygıyla karşılıyorum. Ancak tepkilerin çoğunun şahsi olduğunu düşünüyorum.

- (Atamalarda AKP'ye yakınlık ve özellikle türban yasağına karşı tavır göstermenin kıstas alındığı iddialarının anımsatılması üzerine): Bu iddiaları tamamen doğru kabul etmek mümkün değil. Evet iddiaları destekleyici bazı örnekler olabilir ama bu kıstasın tüm atamalar için geçerli olduğu savunulamaz.

- Cumhurbaşkanı, önceki Cumhurbaşkanından farklı birşey yapmamaktadır. Dün Sezer'e itiraz etmeyenlerin, bugün bu atamalara itiraz etme hakkına sahip olmaları gerekir.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:(
Sezer'i severdim...

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
Cumhurbaşkanı, önceki Cumhurbaşkanından farklı birşey yapmamaktadır. Dün Sezer'e itiraz etmeyenlerin, bugün bu atamalara itiraz etme hakkına sahip olmaları gerekir.

çok doğru demiş bencede bu mhp bu aralar :allalla: neysee

Nazy

Nazy

Üye
bence şuan herşey olması gerektiği gibi işliyor
herkezin ne olduğu meydana çıkıyor
yıllardır bir portakal gibi kandırlıdığımızı
bize ne sezer nede ondan önceki 2 cumhur başkanı söyledi
bende sezeri severdim
ama dim sadece:)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
bence şuan herşey olması gerektiği gibi işliyor
herkezin ne olduğu meydana çıkıyor
yıllardır bir portakal gibi kandırlıdığımızı
bize ne sezer nede ondan önceki 2 cumhur başkanı söyledi
bende sezeri severdim
ama dim sadece:)

Konuyu uzatmak benim için çok büyük bir mutluluk kaynağı olurdu! Ama forumumuzun bazı yasakları var ne yazık ki :)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Cumhurbaşkanı, önceki Cumhurbaşkanından farklı birşey yapmamaktadır. Dün Sezer'e itiraz etmeyenlerin, bugün bu atamalara itiraz etme hakkına sahip olmaları gerekir.

Kesinlikle Katılıyorum..
Sezer Zamanında da Aynı Sahneyi Görmüştük..
Ama Kimsenin Çıtı Çıkmadı..
Bunlar Sadece Yıpratma Çabaları..

_KadirşinaS_

Üye
Ortada yanlış bir şey yok ki. Abdullah Gül gayet güzel görevlerini yerine getiriyor. Millet de zate düzgün olduğu için sindiremiyor.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
sezeri sevmemek ile siyasetin alakası yok:box:ehe

Tabii ki yok :)
Ben de o yüzden az önce yukarda kısa bir şekilde "Sezer'i severdim" yazdım...
Ama bunun ötesinde neden sevdiğimi, şu andaki durumu neden sevmediğimi, size cevap vermek için "her şeyin kesinlikle olması gerektiği gibi işlemediğini" ve bunun gerekçelerini açıklamam benim için çok büyük bir zevk olurdu ancak çok da sağlam bir siyasi tartışma ortamını başlatmış olurduk... Boşu boşuna da ceza alırdım... Yanılıyor muyum sayın yöneticim :) Sosyal grubumuza bırakalım bu tür tartışmaları isterseniz :)

Nazy

Nazy

Üye
Tabii ki yok :)
Ben de o yüzden az önce yukarda kısa bir şekilde "Sezer'i severdim" yazdım...
Ama bunun ötesinde neden sevdiğimi, şu andaki durumu neden sevmediğimi, size cevap vermek için "her şeyin kesinlikle olması gerektiği gibi işlemediğini" ve bunun gerekçelerini açıklamam benim için çok büyük bir zevk olurdu ancak çok da sağlam bir siyasi tartışma ortamını başlatmış olurduk... Boşu boşuna da ceza alırdım... Yanılıyor muyum sayın yöneticim :) Sosyal grubumuza bırakalım bu tür tartışmaları isterseniz :)
forumda siyasi tartışmalar benim için dünyanın en saçma şeyidir
ne A B nin nede B A nın fikrini forumda değiştiremez.
sadece Sezer i duygusal olarak sevmediğimmi söyledim:ehe
yada Abdullah Gül Sezeri Sevmmediğimi açığa çıkarttı diyebiliriz:)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
forumda siyasi tartışmalar benim için dünyanın en saçma şeyidir
ne A B nin nede B A nın fikrini forumda değiştiremez.
sadece Sezer i duygusal olarak sevmediğimmi söyledim:ehe
yada Abdullah Gül Sezeri Sevmmediğimi açığa çıkarttı diyebiliriz:)

Bana göre ise her tartışma gibi siyasi tartışma da yapılabilir forumda... Bir başkasının fikrini görmek beni mutlu eder! Gerekçelerini okumak belki beni de aydınlatır, hatta fikrimi de değiştirebilir... Sabit fikirli olmamak, hayatı dogmalarla doldurmamak lazım, septik olmak lazım biraz değil mi :)
Ama burada haklı olabileceğin nokta, tartışma tartışmayı bilenle yapılır... Ama burada herkes yazabiliyor :)

Nazy

Nazy

Üye
Bana göre ise her tartışma gibi siyasi tartışma da yapılabilir forumda... Bir başkasının fikrini görmek beni mutlu eder! Gerekçelerini okumak belki beni de aydınlatır, hatta fikrimi de değiştirebilir... Sabit fikirli olmamak, hayatı dogmalarla doldurmamak lazım, septik olmak lazım biraz değil mi :)
Ama burada haklı olabileceğin nokta, tartışma tartışmayı bilenle yapılır... Ama burada herkes yazabiliyor :)
keşke herkes sizin gibi düşünse
ne yazıkki herkez sizin gibi değil
çoğunluk aksini düşündüğü için
forumda bu konuları tartışmak saçma gelmeye başladı
ikna olma noktasına gelindiğinde hep tartışmalar, kavgalar çıktı
bende bunu prensip haline getirdim kendimce
kısa yorumlar ile kesip kapatmak alışkanlık oldu yani

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
keşke herkes sizin gibi düşünse
ne yazıkki herkez sizin gibi değil
çoğunluk aksini düşündüğü için
forumda bu konuları tartışmak saçma gelmeye başladı
ikna olma noktasına gelindiğinde hep tartışmalar, kavgalar çıktı
bende bunu prensip haline getirdim kendimce
kısa yorumlar ile kesip kapatmak alışkanlık oldu yani

Haklısınız... Açıkçası ben forumun geçmişini bilmiyorum ne yazık ki :) Ama yine de siz uzun yorumlar yazmaya çalışın her şeye... Sizi yorumlarınız aracılığıyla tanımak da büyük bir zevk olacaktır bence, ayrıca sağladığınız katkı ve aydınlatışınız da bir çok kişiye ışık tutabilir...

İyi forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt