Reklamlarınız hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Incredible

Incredible

Üye
    Konu Sahibi
Reklamlarınız hakkında
Uzun zamandır sitenize üyeyim kalıcı olmak istememe rağmen malesef başaramıyorum sebebi ise reklam sisteminiz..
Bulıunduğum bir diğer sitede özellikle üyelerin talebi doğrultusunda reklamsız forum seçeneği eklendi..Yani üyeler istedikleri takdirde reklamsız görünüme geçebiliyorlar..Peki Maxicep neden bunu yapmıyor merak ediyorum doğrusu..
İyi, günler..

benighted

benighted

Üye
aslinda dediginiz olabilir ama bence ad-bloc kullanin bir suru var.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
böyle bişeyi yapmak için database e erişmek gerekli o da kurucumuz olan Ozan da kendisi de şuan askerde.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Adminler tema ekleyip düzenleyebilir. Admin panelden gerekli düzenlemeleri yapabilirler. (vbulletin destek sitelerinden birisinde yönetici idim. :) oradan biliyorum )

KayraBey

KayraBey

Üye
Yahu siz hangi reklamdan bahsediyorsunuz? Ben niye rahatsız olmuyorum bu reklamdan? Hiçbir koruma yada engelleyici de kullanmıyorum....

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Reklamlar sadece site sayfaların biraz daha geç açılmasına neden oluyor onun dışında herhangi bir sorunu yok tıklamadığın sürece.

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
:hmmm

Incredible

Incredible

Üye
    Konu Sahibi
Yahu siz hangi reklamdan bahsediyorsunuz? Ben niye rahatsız olmuyorum bu reklamdan? Hiçbir koruma yada engelleyici de kullanmıyorum....

Sağda solda çıkan mesaj editöründe çıkan sayfanın altından çıkan reklamlardan..

• Beğen
Tepkiler: 1STayTRue35
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Bilgisayarım güçlü internetim hızlı reklamlar hiç rahatsız etmiyor..
Ki rahatsız olanlar için yeni bir temaya gerek yokki arkadaşlar söylemişler farklı örnekler yöntemler vesaire bir sürü önleyici var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt