Reklamlar

Sponsorlu Bağlantılar

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
Reklamlar
Merhaba arkadaşlar. Bir süredir Ana Sayfa/Forumdan 'dan nefret eder hale geldim. Bu reklamların hali nedir ? Ana Sayfada herhangi bir habere girdiğimde karşılaştığım ekran görüntüsünü koyuyorum. Reklamlar için sağı solu önüm arkamı geçtim artık yazıların üzerine de reklam koymayın bari.

Ana Sayfa 'da haberlere bakarken forumu yeni sekmede aç diyorum kulağımda kulaklık o da ne ? Forum sayfasında sol altta bangır bangır reklam. Birde belli süreyle kapatılamıyor zorunlu o sesi çekeceksin.

İçinizden geçeni biliyorum böyle giderse reklam engelleyici eklentiyi bende kuracağım.

Ekli dosyalar

Sucrofe

Sucrofe

Üye
AdBlock kur, ne diye uğraşıyorsun reklamlarla? :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Sende sorun olmalı
Ben forunda hic bu kadar fazla reklama rastlamadım !

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
Sende sorun olmalı

Sende sorun olmalı derken ne gibi bir şey olabilir mesela ? Sitedeki reklam kodları herkes için aynı değil mi ? Ancak reklamlar Google reklamları olduğundan farklılık gösterebilir diye tahmin ediyorum.

cyborg78

cyborg78

Üye
Sende sorun olmalı
Mobilde reklamlar gözükmüyo zaten, computeri açta gör çarşamba pazarını anasayfada ve konularda :bleh:
"reklam" :kotu:

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: çaminci, afatsumlug97 ve cyborg78
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Mobilde reklamlar gözükmüyo zaten, computeri açta gör çarşamba pazarını anasayfada ve konularda :bleh:
"reklam" :kotu:
Mobilden siteye zaten girmem tapatalkdan giriyorum
Pcdende girdiğimde öyle çok çok bi reklamla karsilasmadim son haftalarda bir sey olduysa bilemem ;)

cyborg78

cyborg78

Üye
Mobilden siteye zaten girmem tapatalkdan giriyorum
Pcdende girdiğimde öyle çok çok bi reklamla karsilasmadim son haftalarda bir sey olduysa bilemem ;)
evt bi yada bi buçuk hafta var yok reklamlar, dordan çarşamba pazarı forum :thumbup:

@Safak

@Safak

Üye
Site combo yapmis bildigin :ehe

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
ekmek parası napcan

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve The Pierre
NEXUS

NEXUS

Üye
bu sorun daha da arttı , birşeye bakıyorum forumda yanda full ekranı bir sesli reklam kapsıyor , yanda küçük reklam , adblock kurma gereği duymamıştım amaşuan kuruk reklam çıkmıyro :)

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
bedava kredi hsbc reklamı ne zaman kalkacak bir bilgisi olan varmı.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Reklamlar konusunu her zaman gündeme getirerek ne amaçlanıyor merak ediyorum üstelik genel bir tespitte bulunacak olursak bazı kişiler reklam engelleyici uygulamalı resimleri PM atarak şikayette bulunması da manidar.

Reklamlar da sıkıntı olduğu anda düzenleniyor. Ve sizlere bilgi veriliyor. Reklamlar daha iyi hizmet vermek için vardılar varolacaklar.

Anlayışınız için teşekkür eder reklam ile ilgili artık konu açmadan yaşadığınız sorun varsa konu ile ilgili sorun sormanızı rica ederim.

Ozan

Ozan

Admin
E
Merhaba arkadaşlar. Bir süredir Ana Sayfa/Forumdan 'dan nefret eder hale geldim. Bu reklamların hali nedir ? Ana Sayfada herhangi bir habere girdiğimde karşılaştığım ekran görüntüsünü koyuyorum. Reklamlar için sağı solu önüm arkamı geçtim artık yazıların üzerine de reklam koymayın bari.

Ana Sayfa 'da haberlere bakarken forumu yeni sekmede aç diyorum kulağımda kulaklık o da ne ? Forum sayfasında sol altta bangır bangır reklam. Birde belli süreyle kapatılamıyor zorunlu o sesi çekeceksin.

İçinizden geçeni biliyorum böyle giderse reklam engelleyici eklentiyi bende kuracağım.
Bilgisayar ekran çözünürlüğünüz nedir ? Normalde sağ sol sayfa giydirme site alanı dısında gerçekleşmiş olmalı çünkü böyle üst üste binmesi hoş degil haklısınız.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yazabilirsin değerli arkadaşım konu açık burada söz hakkı her zaman var.

The Pierre

The Pierre

Üye
Yazabilirsin değerli arkadaşım konu açık burada söz hakkı her zaman var.

Abi o zaman ban yememe umudu ile soracağım bir soru;
Reklamlar daha iyi hizmet vermek için vardır ve var olacaktır demişsin forumun %85'inin belki daha fazla şikayetçi olduğu birşey ile bize nasıl daha iyi hizmet verebilirsinizki pardon ama biraz uydurma olmamış mı? Anlıyorum para kazanmak istiyorsunuz bu işten ama aynı anda para kazanıp müşterileri memnun etmeyi başaramıyorsunuz. Madem hatalı oluyor normal bir şekilde ayarlayın olunca yayına koyun.

• Beğen
Tepkiler: cyborg78
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bakkal dan ekmek indirimi istemek gibi seninkisi :) tamamen reklam sayfası olan siteler içşn geçerli senin dediğin.Bu siteye ilk geldiğim günden bu güne kadar ticarethane olduğunu görmedim.Olsaydı daha farklı olurdu, olan yerlerde biliyorum. Onun için aynı reklamı ben de görüyorum ne tablette ne telefonda nede kullandığım hiç bir Cihaza engelleyici kurmuyorum ki siz sorun yaşarsanız daha iyi anlamak için.Son olarak benim bahsettigim bir olay çok sorun varmış gibi göstermek işte bu yüzden kızıyorum

Reklamlar rahatsız edici olduğu anda gerekli müdahale yapılıyor.

Keyifli forumlar

ErenMSC

Üye
O kadar geziniyorum daha reklam sıkıntısı yasamadım :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
bu reklam çılgınlığı nedir anlamadım. ben bu site için de demiyorum pcden nereye girsem raklamlardan site görünmüyor. Haber sitesinin yazılarını bile reklamla doldurmuşlar. fareyi bi yazı üzerine getirmeye korkar oldum. her yerden bi reklam fışkırıyor yeter be vallaha yeter. isyan isyannnnnnn :)

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Takipçi Satın Al

Üst Alt