reklamlar ile ilgili bir rica

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eyypshmc

eyypshmc

Üye
    Konu Sahibi
reklamlar ile ilgili bir rica
gördüğüm kadarıyla açılan her konunu altına hadisenin reklamı çıkıyor...bende bazen dinliyorum ama isteğim bikinili reklamının bari islami yaşam vb. dini bölümlerde olmaması yönünde.

saygıyla

Ozan

Ozan

Admin
Ricanızı anlıyorum ve anlayışla karşılamamak mümkün değil.
İlgili Hadise bannerinin, içeriği bizim yönetimimizde değil tabiki bir hadde kadar.
İlgili script, reklamveren tarafından gösterilmekte ve bannerlar dönem dönem değişmektedir.
Bu konuyla ilgili sikayeti hem aynı sekilde kendilerine ileteceğim hemde şu andan itibaran, islami ve dini bölümlerimizde bu reklamın gözükmemesi seklinde ayarladım.

İyi Forumlar ...

merkus

merkus

Üye
sa
hayırlı geceler bu reklamın yayınlamama gibi bir lüksü olamamz mı baska reklam koysanız degiştirseniz daha iyi olmaz mı ben bu reklam olayından cok rahatsızlandım

Ozan

Ozan

Admin
Konuyla ilgili talebinizi, reklamveren nezdinde değerlendirmekteyiz

Tşk.

Ozan

Ozan

Admin
CK1991 arkadaşın paylaştığı içerik, reklamları tamamen engellemekle alakalıdır ve bu site için hiç avantajlı bir durum değildir, bilenler isteyenler tabiki uygulayabilir uygulayanlar şöyledir böyledir demiyoruz ancak uygulamanın anlatımını dogru bulmuyorum birde reklam adresleri vermissin bu yanlış zira reklamverenler de sitemizi takip ediyor kendini reklamveren yerine koyup yazını okursan ne demek istedigimi anlarsın

Ayrıca Hadise reklamının değiştirileceği konusunda, reklam ajansı firmadan cevap aldım biraz beklerseniz seviniriz :)

Sevgiler

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
negative arkadaşımızı(adminimizi) haklı buluyorum bu reklam olayını bence çok abrtıyorsunuz hadisenin reklamı varsa bundan sana ne lafım alınanadır yani göz senin hadiseye bakmazsın olur biter allah sana beyin vermiş kullanasın diye ister bakarsın ister bakmazsın.Bunun dinle alakası bence yoktur.İnsanın içinden geçmelidir herşey nefsiyle alakalıdır.Bu bir reklamdır ve sitemiz için gereklidir.Olması lazım bu ister hadise olur ister tarkan isterse angelina joy. Kötü bir durumda olmama şartıyla (zaten buna adminlerimiz izin vermez) tüm reklamlar konulabilmelidir.
Buda benim görüşüm...Saygılar..

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Negative'ye oldukça Saygı duydum bu konuda,isteğiniz üzere hemen gerekli alanlar ile konuşma yapılıp reklam içerikleri değiştirildi gördüğünüz gibi.

Şunuda vurgulamak isterim buraya yazılan mesajların genelinde isteklerinin yerine getirilmediği söyleniliyordu.Buda örnek olsun.

Ozan

Ozan

Admin
Reklamveren firma bizi tabiki kırmadı ve banneri düzenledi

İyi Forumlar.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Teşekkür Ederiz... :)

Salihyet

Salihyet

Üye
Gelen şikayet raporları gözümde canlandı :)

Bence reklamların konu altlarında sakıncasız fakat ana sayfa da kullanıcıyı tereddütte bıraktığını düşünüyorum, bazı arkadaşlarıma tarafsız bir şekilde ana sayfamızı tanıttım, link falan attım, ben bu tarz sitelere girmem diyen arkadaşlarım bile oldu.. Reklamlar ana sayfada çok önemli, post altlarında ki reklamlar çok bağlayıcı değil bence..

Ozan

Ozan

Admin
Ana Sayfada ekstradan bir reklam yok neyi kastediyosun Salihcim anlamadım ama en üstte 2 sıra reklam gerçekten ideal, fazla değil.

Msn seklinde çıkan popup reklam ne derseniz, Ona da mevcut diğer reklamverenlerin bu mali kriz ortamında, fiyat politikasındaki veya ödemelerdeki dengesizlik diyebilirim.

Salihyet

Salihyet

Üye
Ana Sayfada ekstradan bir reklam yok neyi kastediyosun Salihcim anlamadım ama en üstte 2 sıra reklam gerçekten ideal, fazla değil.

Msn seklinde çıkan popup reklam ne derseniz, Ona da mevcut diğer reklamverenlerin bu mali kriz ortamında, fiyat politikasındaki veya ödemelerdeki dengesizlik diyebilirim.

Log out halinde olan kişiler bu "oturum açtı" reklamlarıyla karşı karşıya kalıyordu, hala böyle mi bilmiyorum ama yorumlar bu yönde geldi, ilk bakışta..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt