Reklam yazarı hasan sancak yargıtaya gidecek!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
REKLAMYAZARI

REKLAMYAZARI

Üye
    Konu Sahibi
Reklam yazarı hasan sancak yargıtaya gidecek!
Reklam Yazarı Hasan Sancak Yargıtay’a Gidecek!




BİLİRKİŞİ RAPORUNA KARŞI SÖZ HAKKI İSTİYORUM!

Samsun‘da 2006 yılından itibaren devam eden dava BİLİRKİŞİ HEYETİ’ nin taraflı ve objektif olmayan kararından dolayı aleyhime sonuçlanmıştır.Şu anda hakimin gerekçeli kararı beklenmektedır.15 gün içinde yazması gerekiyordu.COCA AVUKATLARI, pul parasını ödemediğinden dosya SAMSUN 3.ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ’nde beklemektdir.Bundan sonra Yargıtay safhası olacaktır.Bu haberimi ne yazık ki kendi doğduğum memleketimde televizyonlara yaptıramıyorum.
HÜR-BAĞIMSIZ VE ONURLU BİR ULUSAL TELEVİZYON BULAMADIM.BEN,BİLİYORUM DİYEN VARSA,BANA MAİL ATSIN.
SAYGILARIMLA.

NOT:BU HABERİM YARGITAY’A GÖNDERİLDİĞİNDE,BİLİRKİŞİ HEYETİNE VERİLEN CEVAPLARLA KAMUOYUNA DUYURULACAKTIR!

Para ve çıkar ile-Türk Basını susarsa
Yurdumuz elden gider-ne mal kalır ne yasa

İSTANBUL’DAKİ ULUSAL TELEVİZYONLARIN ADRESLERİNİ ARIYORUM!

İNSANİYET NAMINA, ‘HÜR, BAĞIMSIZ, ONURLU ULUSAL TELEVİZYONLARIN ADRES, MAİL VE TELEFONLARININ YA DA YERLERİNİN BİLDİRİLMESİNİ RİCA EDİYORUM!


Televizyonculuk; hür, bağımsız ve onurlu olmaktır. Bunlara sahip değilseniz, kesinlikle ‘TELEVİZYONCU’ olamazsınız! Dünyada ve Türkiye’de ‘HÜR, BAĞIMSIZ, ONURLU, YÜREĞİ YETEN, PARANIN KÖLESİ OLMAYAN BİR ULUSAL TELEVİZYON’ arıyorum! Şu ana kadar bulamadım. Eğer böyle biri iseniz, sesime ses veriniz. Bu özellikleri taşımıyorsanız, kesinlikle ‘TELEVİZYONCU’ olamazsınız. Emir alan, haber yapmaktan korkan televizyonları ve gazeteleri protesto ediyorum. Ne yazık ki benim ülkemde, ulusal ‘TELEVİZYONLARIN’ çok büyük bir bölümü kuşatılmıştır. Özgürce haber yapamamaktadırlar. Onlar Dolar ve paranın kölesi olmuşlardır. HÜRRİYET YOLUNDA EMEK VEREN, VERECEK OLAN BÜTÜN YÜREKLİ GAZETECİLERE, TELEVİZYONCULARA VE BASIN MENSUPLARINA ŞÜKRANLARIMI SUNARIM.



ONURLU BASIN MENSUBU İLE ONURSUZ BASIN MENSUBUNUN ÖZELLİKLERİ!


YA BAĞIMSIZDIR YA DA DEĞİLDİR!
YA BASIN MENSUBUDUR YA DA DEĞİLDİR!
YA DÜŞÜNCESİNİ SATANDIR YA DA DEĞİLDİR!
YA EMİR ALANDIR YA DA DEĞİLDİR!
YA GAZETECİDİR YA DA DEĞİLDİR!
YA HABERCİDİR YA DA DEĞİLDİR!
YA HÜRDÜR YA DA DEĞİLDİR!
YA KALEMİNİ SATANDIR YA DA DEĞİLDİR!
YA ONURLUDUR YA DA DEĞİLDİR!
YA PARANIN KÖLESİDİR YA DA DEĞİLDİR!
YA RUHUNU SATANDIR YA DA DEĞİLDİR!
YA TELEVİZYONCUDUR YA DA DEĞİLDİR!
YA UŞAKTIR YA DA DEĞİLDİR!
YA YÜREĞİ YETENDİR YA DA DEĞİLDİR!..
HASAN SANCAK

COCA COLA RÜYA REKLAMI'NI SEYREDİNİZ!..


(TIKLANMIYORSA, LİNKİ ADRES ÇUBUĞUNA KOPYALAYIP, ENTER TUŞUNA BASINIZ.)

COCA COLA RÜYA REKLAMIIIN KONUSU

Coca Cola Rüya Reklamında bir arkadaş diğer arkadaşını rüyada görmektedir.Rüya gören, bir koltukta uyumaktadır.Susuzluk ihtiyacı vardır.İlk önce yanında oturan arkadaşına içecek aratıyor.Bu arkadaşı yanından kalkarak,odanın içinde yürüyor.
Buzdolabının yanına gelerek,kapağını açıyor.İçinde içecek arıyor.Buzdolabı boştur.Rüya gören arkadaşını devreden çıkartıyor.Buzdolabının içinde bir içecek hayal ediyor.Arkadaşının bulamadığı içeceği evden dışarı çıkarak arıyor.Marketlere içecek var mı soruyor.Market sahibinin biri olmadığını dünyada sadece bir tane kaldığını söylüyor.Dışarılarda içecek arıyor.Boş kamyon kasalarının olduğu Coca Cola içecek şişelerinin yanından geçiyor.Herkesin, elinde bir dolu içeceğin olduğu bir atleti kovalaadığını görürken, rüyasından uyanıyor.Dolu olan içecek, arkadaşının elindedir.Bunu paylaşıyorlar.


NOTER ONAYLI ‘RÜYA’
GERÇEK ‘RÜYA’ GIDA IŞINLAMA REKLÂMI
ÂLEMDE İLK VE TEK
DÜNYADA EŞİ VE BENZERİ YOK

BU YAZININ TAMAMI ALAÇAMLI HALK ŞAİRİ REKLÂM YAZARI EĞITİMCİ-GAZETECİ HASAN SANCAK'A AİTTİR. DÜZENLEME ŞEKLİNDE İFADE TESBİT TUTANAĞI

İki bin yılı Aralık ayının birinci günüdür. 1.12.2000 Aşağıda mühür ve imzası bulunan, ben Bafra 2. Noterliği NİLGÜN KURT Çakırmahmut İş hanı Kat:1 Bafra adresindeki dairemde görev yaparken, yanıma gelen ve gösterdiği Alaçam nüfusundan YENİLEME nedeni ile verilen 22.08.1989 gün ve V01-985727 numaralı fotoğraflı nüfus cüzdanı kimliğine göre Samsun ili Alaçam ilçesi Yeni cami Mah. Nüfusunda 008,5 cilt 16 sayfa 290-7 kütükte kayıtlı olup, baba isminin Yakup, anne isminin Emine olduğu ve 1956 tarihinde doğduğu anlaşılan ve hâlen Yeni cami Mah Alaçam adresinde oturduğunu ve okuryazar olduğunu söyleyen HASAN SANCAK Düzenleme şeklinde bir ifade TESBİT TUTANAĞI tanzimini istedi. Kendisini yukarıda yazılı hüviyet ile tanıdığım gibi, bu işi yapma yeteneğinin bulunduğunu ve okuryazar olduğunu gördüm. Bunun üzerine şu suretle söze başladı.

‘RÜYA’MDA GÖRDÜĞÜM DÜŞ

KONU: ‘Rüya’mda karnımın zil çaldığını fark ederek uyandım. Saat gece 03.00'dı. Yataktan kalkarak, mutfağa gittim. Buzdolabının kapağını açtım. İçerisinde yiyecek aradım. Ne yazık ki buzdolabında ve evde yiyecek namına hiçbir şeyin olmadığını gördüm. Açlıktan ayakta duracak dermanım kalmamıştı. Su ile karın doyurulmaz diyordum. Birden aklıma misafir odasındaki bilgisayarım geldi. Hemen misafir odasına koştum. Bilgisayarımı açtım. Bilgisayar faresini elime alarak, İnternet'e geçtim. Büyük bir market aramaya başladım. Uzun uğraşlardan sonra karşıma İnternet'te büyük bir süper market çıktı. Reyonlarda ne yoktu ki… Tavuk, peynir, zeytin, sucuk, pastırma... Canımın çektiği hangi yiyecekler varsa, farenin imlecini o yiyeceklerin üzerine teker teker getirerek, bir bir tıkladım. Her tıkladığım yiyecek benim buzdolabına üstten dolmaya başladı. Buzdolabını süper marketten ağzına kadar doldurdum. Sevincimden havalara zıplıyordum. Kendi kendime bolluk ne güzel şey diyordum. Birden aklıma bu yiyeceklerin parasını vermediğim geldi. Doldurduğum o yiyeceklerin hesabını yapmaya başladım. Ortaya çıkan toplam rakamın maaşımı kat kat aştığını gördüm Hanımın seslenmesiyle tatlı düşten uyandığım zaman durmadan elimin ağzıma gittiğini, sanki o yiyecekleri yiyor gibi bir hâl aldığını gördüm... Yazılan bu tutanak okunması için kendisine verildi. Okudu. Yazılanların hakiki arzuları olduğunun bildirilmesi üzerine altı tarafımızdan imzalandı ve mühürlendi.
1 ARALIK 2000
İki bin yılı Aralık ayının birinci günü
T.C.
BAFRA İKİNCİ NOTERİ
NİLGÜN KURT
RESMİ MÜHÜR VE İMZA
ASLININ AYNIDIR
NO:1 6 8 6 2
1 ARALIK 2000

COCA COLA RÜYA REKLAMI VE NOTER ONAYLI ‘RÜYA’ REKLAMININ EN ÖNEMLİ ORTAK ÖZELLİĞİ ŞUDUR.

“RÜYA”DA BİLİNMEYEN, BULUNAMAYAN, ORTADA OLMAYAN “İÇECEK” VE “YİYECEK” MADDESİNİN ARANMASIDIR. COCA COLA’DA ‘SUSUZLUK’, NOTER ONAYLI ‘RÜYA’DA İSE ‘AÇLIK’ ÇEKENLERİN, BULMAK İÇİN ÇABALARI ANLATILMAKTADIR.


NOTER ONAYLI ‘RÜYA’DA ‘RÜYA’YI GÖREN BENİM. ‘YİYECEK’ ARAMA İŞİNİ BEN YALNIZ BAŞIMA YAPIYORUM.COCA COLA RÜYA REKLÂMI’NDA İKİ ARKADAŞTAN BİRİSİ DİĞER ARKADAŞINI ‘RÜYA’ DA GÖRMÜŞTÜR. RÜYADA GÖRDÜĞÜ ARKADAŞI YANINDAKİ BİR KOLTUKTA OTURMAKTADIR. ONU GÖRDÜĞÜ RÜYADA YANINDAN KALDIRARAK,’İÇECEK’ ARATMAKTADIR.


1- İki ‘Rüya’ reklâmında da bir yerde yatmaktadırlar.

2- İki ‘Rüya’ reklâmında da bir yerde uyumaktadırlar.

3- İki ‘Rüya’ reklâmında da bulundukları yerden kalkmaktadırlar.

4- İki ‘Rüya’ reklâmında da bir yere doğru yürümektedirler.

5-İki ‘Rüya’ reklâmında da buzdolabının yanına gitmektedirler.


6- iki ‘Rüya’ reklâmında da buzdolabının kapağını açıp, birisi ‘Yiyecek’ diğerinde ise ‘İçecek’ aranmaktadır. Birisinin ‘Açlık’ diğerinin ise, ‘Susuzluk’ ihtiyacı vardır.

7- İki ‘Rüya’ reklâmında da buzdolabı boştur.

8- İki ‘Rüya’ reklâmında da buzdolabının kapağını kapatarak, birisi ‘Yiyecek’ diğerin de ise ‘İçecek’ aramaya yönelmektedir.

9- İki ‘Rüya’ reklâmında da birisi internetten dükkân=market, diğeri ise yürüyerek, dükkân=market aramaktadır.

10-İki ‘Rüya’ reklâmında da uzun uğraşlardan sonra dükkân=market te ‘Yiyecek’ ve ‘İçecek’ maddesine ulaşılmak anlatılmaktadır.

COCA COLA RÜYA REKLÂMINDA FARKLI OLAN BÖLÜM:

— Coca Cola Rüya Reklâmında da tek değişiklik şudur.Coca Cola’da rüya gören kişi marketleri aradıktan sonra içecek bulmak için sokağa çıkar.Kamyona boş şişe koyanlara bakar ve bu esnada bir atletin elinde bir şişe ile koştuğunu, arkasında da çeşitli insanların bu kişinin arkasından koştuğunu görür.


11- İki ‘Rüya’ reklâmında da ‘Rüya’dan uyanmaktadırlar.

12- İki ‘Rüya’ Reklâmın sonunda bunun bir ‘Rüya’ olduğu görülmektedir.



HASAN SANCAK
ALAÇAMLI HALK ŞAİRİ
REKLÂM YAZARI
(EĞİTİMCİ-GAZETECİ)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

REKLAMYAZARI
Cevap
0
Görüntüleme
408
REKLAMYAZARI
REKLAMYAZARI
Cevap
0
Görüntüleme
459
REKLAMYAZARI


Üst Alt