Reklam ve Tanıtım Video İzle Para Kazan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
backspace11

backspace11

Üye
    Konu Sahibi
Reklam ve Tanıtım Video İzle Para Kazan
Video ve Reklam Klibi izle para kazan, video izleyerek para kazanmak kurgusu, yabancı içerikli sitelerde yıllardır uygulana gelmektedir. Ülkemizde ise reklam klibi ve tanıtım videoları izleyerek para kazanma yolu henüz 2 yıllık geçmiş sahiptir. Reklam izleyerek para kazanmak özellikle refere ettiğiniz kişi sayısı yüksekse gerçekten karlı bir hal alabilmektedir. Şimdi yerli ve yapabancı reklam izleten video sitelerine bir göz atalım:

Napolyon.com : Siteye yapacağınız üyeliğin ardından sizlere günlük olarak önerilen reklam tanıtım vb videoları izleyerek puanlar biriktiriyorsunuz. Kampanya dönemlerinde izlenen programlar veya üye ettiğiniz kişilerden elde ettiğiniz bonuslar katlayabiliyor. Siteye kazandırdığınız insan sayısı fazla olursa hiç birşey yapmadan yılda 1000 tl ye kadar para kazanabilmeniz pekala mümkün. Sistemin belki de tek olumsuz yanı günlük olarak size kota edilen reklamlardan fazlasını izleyememenizdir. Eski ismi superteklif.com idi bu sitenin. Daha sonra Napolyon.com olarak isim değiştirdiler. Tabi bu tür siteler, ülkemizde gelecekte internet reklam sektörünün daha fazla önem kazanması neticesinde kullanıcılarına daha fazla para kazandırabilecektir. Napolyon.com ülkemizdeki izle kazan mantığını adam gibi uygulayan en aklı başında sistemdir. Biriken puanlarınızı paraya çevirmek için paypal da kullanma olanağı var. Ayrıca napolyon.com sisteminde sadece video izleyerek para kazanmak değil, mail okuyarak para kazanma seçeneği de mevcuttur. Onun haricinde izleyenkazaniyor.com adında başka bir site daha vardı ama sahiplerinin sahtekar çıkması yüzünden ilgi görmeyerek kapandı gitti. Benim de içeride 25 tl param kalmıştı. Ama napolyon.com da böyle saçma sorunlar çıkmıyor. En azından şimdiye kadar ne hakettiysem ödemeyi ertesi ay hesabımda gördüm. Gelelim yabancı video izleterek para kazandıran sitelere:





BuzzShed.com: Özellikle bol reklam çeşitliliği ve üyelerine verdiği değişik ödüllerle bilinen seçkin bir izle kazan sitesi, ancak site yine malesef sadece ingilizce dilinde.. Ayrıca kayıtta Türkiye yerine ABD liyim yazmanız gerekiyor. Site üyeliğinde profilinize yazdığınız ilgi alanları ile alakalı videolar ara ara sizlere gönderiliyor. Oldukça keyifli reklam videolarını sıkılmadan izleyerek para kazanıyorsunuz. Ödemelerini paypalla yapıyor. buradan üye olabilir ve para kazanmaya başlayabilirsiniz
 
Yönetici tarafından düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt