Mayk29
Üye
-
Konu Sahibi
-
anladığım kadarıyla cihazınız iphone ; ben gs3 kullanıyorum ve mesajların ayarlar bölmesinde spam mesajları diye bir bölüm var. bu bölümden bu tip reklam içerikli mesajları engelleyebiliyorum (tel no olarak değil ; kelime haznesi olarak. mesela : geciktirici sprey yazıyorum ; sizdeki gibi bir reklam geldiğinde sistem mesajı tarayıp içindeki kelimeler de eğer -geciktirici sprey- var ise hemen mesajı spam olarak algılıyor ve bana göstermiyor) sizde ayarlarınızı bir kontrol edin , belki ios sistemindede vardır spam engelleme...arkadaşlar şu sistematik lanet mesajları nasıl engellerim
adamlar cagrı atın arayalım diyolar
iptal icin vodafonu aradım müdahale edemiyoruz özel mesaj diyor.
bu mesajı atanları aradım geri döndü bir bayan seti satmaya kalktı
ben direk sizi şikayet edecem atmayın mesaj dedim
pişkin pişkin gidin edin okadar mahkemeden dönen varki
kızmaya başladım kapadı yüzüme.
bu ve bunu gibi msj ları nasıl iptal edebilirim.
nerden almışlar benim numaramı anlamıyorum.
boşver hiç bulaşmaşu numarayı bana pm atta gizli atıyım
dediğin gibi bir bölüm bulamadımanladığım kadarıyla cihazınız iphone ; ben gs3 kullanıyorum ve mesajların ayarlar bölmesinde spam mesajları diye bir bölüm var. bu bölümden bu tip reklam içerikli mesajları engelleyebiliyorum (tel no olarak değil ; kelime haznesi olarak. mesela : geciktirici sprey yazıyorum ; sizdeki gibi bir reklam geldiğinde sistem mesajı tarayıp içindeki kelimeler de eğer -geciktirici sprey- var ise hemen mesajı spam olarak algılıyor ve bana göstermiyor) sizde ayarlarınızı bir kontrol edin , belki ios sistemindede vardır spam engelleme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?