Tavsiye Reklam Mesajları Hakkında Tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

Mayk29

Mayk29

Üye
    Konu Sahibi
Reklam Mesajları Hakkında Tavsiye
arkadaşlar şu sistematik lanet mesajları nasıl engellerim
adamlar cagrı atın arayalım diyolar
iptal icin vodafonu aradım müdahale edemiyoruz özel mesaj diyor.
bu mesajı atanları aradım geri döndü bir bayan seti satmaya kalktı
ben direk sizi şikayet edecem atmayın mesaj dedim
pişkin pişkin gidin edin okadar mahkemeden dönen varki
kızmaya başladım kapadı yüzüme.
bu ve bunu gibi msj ları nasıl iptal edebilirim.
nerden almışlar benim numaramı anlamıyorum.

hikmet366

hikmet366

Üye
:) Polise Başvur Kardeş Bir yere üyede olmuş olabilirsin.

fk555897

fk555897

Üye
Böyle mesajların kolay kolay geleceğini sanmam. Rastgele de atıyor olabilirler. Polis'e şikayet edebilirsin.

Mayk29

Mayk29

Üye
    Konu Sahibi
benim duyduğum vodafone turkcell avea da calısanlar numara stoğu yapıp bu gibi yerlere satıyormuşlar
herhangi bir yere üye olmadım
bu konuda hassasım

dayannight

dayannight

Üye
androidde engelleyen uygulamalar var engellesende başka numaradan mesaj gönderiyorlar birşey değişmiyor

blacktalon

blacktalon

Üye
Numarani play uygulama izinleriyle aliyolar sms ve cagri kontrolu izinli bi uygulama yukleyince reklam amacli numarani satabiliyolar en azindan oyle biliyorum

heathrow

heathrow

Üye
ben de şöyle biliyorum:
bir yere gidiyorsun, alışveriş yapıyorsun, fatura kesilecek, telefon numaranı falan istiyorlar, oluşan veri tabanını satıyorlar.

size 9lu set reklamı gelmiş. dün kardeşime 10lu cinsel set reklamı geldi. içerisinde kahve bile var :D

dayannight

dayannight

Üye
size en azından mesaj geliyormuş beni bazen yok telefon kazandınız birde digiturk te kampanya var diyerek arıyorlar bunlara bir yasak gelmesi lazım

Mayk29

Mayk29

Üye
    Konu Sahibi
ya abilerim kardeşlerim
çok sinir bozucu
bugünde geldi
nefret ettim nasıl kurtulabilirim bu illetten

BerkD2375

Üye
aynısı banada geldi :D sonra böyle mesajları ailem görmesin diye mesajları kilitledim :D

blacktalon

blacktalon

Üye
o tür mesajlarda numara çıkmadığı için bloklayamıyosun operatörü ara şikayet et daha da ilgilenmiyolarsa ya mahkemeye git ki bunlarda senin numaran varsa onlar numara değiştirip sana tekrar ulaşırlar o yüzden en garanti yol temiz bi numara al alabiliyosan

BerkD2375

Üye
şu numarayı bana pm atta gizli atıyım :D

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
arkadaşlar şu sistematik lanet mesajları nasıl engellerim
adamlar cagrı atın arayalım diyolar
iptal icin vodafonu aradım müdahale edemiyoruz özel mesaj diyor.
bu mesajı atanları aradım geri döndü bir bayan seti satmaya kalktı
ben direk sizi şikayet edecem atmayın mesaj dedim
pişkin pişkin gidin edin okadar mahkemeden dönen varki
kızmaya başladım kapadı yüzüme.
bu ve bunu gibi msj ları nasıl iptal edebilirim.
nerden almışlar benim numaramı anlamıyorum.

anladığım kadarıyla cihazınız iphone ; ben gs3 kullanıyorum ve mesajların ayarlar bölmesinde spam mesajları diye bir bölüm var. bu bölümden bu tip reklam içerikli mesajları engelleyebiliyorum (tel no olarak değil ; kelime haznesi olarak. mesela : geciktirici sprey yazıyorum ; sizdeki gibi bir reklam geldiğinde sistem mesajı tarayıp içindeki kelimeler de eğer -geciktirici sprey- var ise hemen mesajı spam olarak algılıyor ve bana göstermiyor) sizde ayarlarınızı bir kontrol edin , belki ios sistemindede vardır spam engelleme...

Mayk29

Mayk29

Üye
    Konu Sahibi
şu numarayı bana pm atta gizli atıyım :D
boşver hiç bulaşma
kadın resmen git mahkemeye geri dönersin dedi
sinirli bi şekilde atmayın bir daha mesaj dedim
git mahkemeyede gör
nasılda geri dönersin
cok geri dönen oldu diyor. iyice sinirlendim yüzüme kapadı:)
anladığım kadarıyla cihazınız iphone ; ben gs3 kullanıyorum ve mesajların ayarlar bölmesinde spam mesajları diye bir bölüm var. bu bölümden bu tip reklam içerikli mesajları engelleyebiliyorum (tel no olarak değil ; kelime haznesi olarak. mesela : geciktirici sprey yazıyorum ; sizdeki gibi bir reklam geldiğinde sistem mesajı tarayıp içindeki kelimeler de eğer -geciktirici sprey- var ise hemen mesajı spam olarak algılıyor ve bana göstermiyor) sizde ayarlarınızı bir kontrol edin , belki ios sistemindede vardır spam engelleme...
dediğin gibi bir bölüm bulamadım
ios7 üzeri kullanıyom
ama mesaj dan engelledim bakalım nolacak
gelecekmi daha

Üst Alt