Öneri Reklam Malwareleri ile başım dertte!

2 ay önce malwarebytes ile pc yi tarattım. 100+ virüs buldu. 2011 den beri kullanıp hiç taratmadigim pc. O değilde maxicepte bö resim var xxx logosu. Valla bu ne lan site virüslümü? Töbe töbe

bmw_m6

Üye
2 ay önce malwarebytes ile pc yi tarattım. 100+ virüs buldu. 2011 den beri kullanıp hiç taratmadigim pc. O değilde maxicepte bö resim var xxx logosu. Valla bu ne lan site virüslümü? Töbe töbe
Masallah 5 sene benim elim rahat durmaz uc beş aya format atarım . Telefon pc ye.

Seninki zaten normalde çıkan sayfaya yada linke tıklayınca açılan reklam sayfaları onlar virüs değil ki
dogru fakat cihaza veri kaydediyor
buda cihazın system deki varlıgını riske sokuyor
peşinden cihaz reset atıp temizlemeye çalışıyor
V10 ile 6 defa reset gördüm

dogru fakat cihaza veri kaydediyor
buda cihazın system deki varlıgını riske sokuyor
peşinden cihaz reset atıp temizlemeye çalışıyor
V10 ile 6 defa reset gördüm

Ben reset görmedim ama tarayıcı kilitlendigi oldu cihazı titreşim moduna sokuyor

Tepkiler: ilyas_0177

Silinen Üye 2498213

Kapalı Hesap
Valla bence sen direk cagri merkezini ara. Onlar yonlendirirler. Cunku bayagi sinir bozucu birsey

Konu Sahibi
Ben reset görmedim ama tarayıcı kilitlendigi oldu cihazı titreşim moduna sokuyor
Titreşime girince kitlenme de olmuyor

Yani telefona zarar verecek bi durum yok am
Valla bence sen direk cagri merkezini ara. Onlar yonlendirirler. Cunku bayagi sinir bozucu birsey
Sorun şu ki artık mobil internet kullanırkende karşıma çıkıyor

Tam olarak nerde saklanıyor
Temizlemek için ne yapabilirim
İnterneti zehir ediyor illet şey
Gerekirse custom rom kullanıcam!

xmustx

Üye
İşte bu yüzden root + adaway kullanıyorum ve kontrol bende.arada host dosyalarını güncellediğimde de no prob..

evet o titreşimde herşey oluyor
senin kontrolün dışında olan titreşim başka nelere etki yapar
basit gibi ama etkili, birde cihazın rootlu ve izin verildigini düşünürsek

Cihaza virüs girerse Windows daki güvenli mod android için var. Girin güvenli moda silin şüpheli programı