Reiki Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
balcolu

balcolu

Üye
    Konu Sahibi
Reiki Hakkında
Arkadaşlar reiki öğrenmeye karar verdim, sizce gerçekten faydası olur mu? Bilenler veya ilgilenenlerden yorum bekliyorum.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Arkadaşlar reiki öğrenmeye karar verdim, sizce gerçekten faydası olur mu? Bilenler veya ilgilenenlerden yorum bekliyorum.

Eğer heveslendiysen istiyorsan kimseyi dinleme yap bence lakin işe yarayacağını düşünmüyorum.

balcolu

balcolu

Üye
    Konu Sahibi
ya zaten bu yorumlardan sonra adını bile almam ağzıma

Revengeful

Emekli Yönetici
Alakasız mesajlar silindi.

Ben reiki yapıyorum mesela faydasınıda görüyorum. Bir hoca tarafından inisiye yapıldım ve ilerki aşamalarda sembolleri falan öğrendim.

Arkadaş size ne sormuş siz nasıl cevap veriyorsunuz ? Konu hakkında bilgisi olmayan ve alakasız mesajlar yazanların yorumları silinecektir.

- - - Eklendi - - -

Tabi reiki alternatif tıp değildir sadece tedavi sürecini hızlandırır. Stresli, kızgın, üzgün veya başın falan ağrıyorken çok işe yarar. Reiki yaparken ellerinde ısınma, karıncalanma oluyor ve enerjinin tüm vücudundan ellerine ordanda reiki yapılan yere aktığını hissedebiliyorsun. Hatta karşı taraftaki kişinin ağrıyan yerini kendin bile saptayabiliyorsun. Elin otomatik oraya gidiyor zaten. İlerki aşamalarda eğitimini alıp başka şehirdeki insanlara bile gönderebilirsin.

balcolu

balcolu

Üye
    Konu Sahibi
bilgi için teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt