Rehberi yedeklemem lazım ACİL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burdamiyim

Üye
    Konu Sahibi
Rehberi yedeklemem lazım ACİL
selam, elimdeki telefon Nokia 3650
telefonu başka birine vereceğim için rehberimi yedeklemem lazım (yanlız rehberde mesela bir isim altında bazen 3 veya 4 telefon numarası kayıtlı) ama bir türlü PC Suite nin çalışması için gerekli mRouter denen saçma programla bağlantı kuramıyorum bilgisayarımda... Eskiden bir kaç kez yapmıştıum ama nasıl oldu ne oldu anlamamıştım o zamanda tesadüfen bağlanmıştı...
Bu program dışında başka nasıl rehberimi bilgisayara yedekleyebilirim??? :yardim:

cenkozgen

cenkozgen

Üye
backup contacts diye bi prog var yada emsal progları da var onun onlardan biriylr küçük bi dosya halinda rehberinin yedeğini alıp sonra tel alınca ( yine symbian olması lazım,eger symbian deilse bile rehberini ancak symbian bi telde görebilirsin artık oproglardan biri varsıtasıyla) oraya hangi prog.la yedeğini aldıysan rehberin aynı sekilde aynı prog.la tel e yükleyebilirsin.. dikkat etmen gereken sey hangi progla yedek aldıysan yine aynı prog la tekrar ulaşabilirsin rehbere.. rehber progları sitede vardır su an cıkmam lazım.geldiğimde hala bulamamış olursan upload ederim. kolay gelsin

Noktalı,

Üye
telefonundaki C:\system\data\contact.cdb dosyası senin telefon rehberinin tutulduğu dosyadır

1. Fexplorer yükle (sitede vardır bence)
2. fexplorer ile C:\system içindeki Data klasörünün adını değiştir.çünkü o şekildeyken işlem yapamassın.mesela klasörün adını data1 yap
3. sonra contact.cdb dosyasını hafıza kartına kopyala
4. data1 yaptığın klaösrün adını tekrar data haline getir ki telefonda sorun çıkmasın.

yedeklemek bu kadar basit ;)

burdamiyim

Üye
    Konu Sahibi
Sağolasın arkadaşım...

burdamiyim

Üye
    Konu Sahibi
sağaolasın...

Alparslan-Turan

Alparslan-Turan

Üye
ya ağa ben bu yolu denedim sx1 de rehberin yarısı gitti.Cntmng diye bi program kullandım ondada bir çoğu gitti.Artık tav olacağım her formattan sonra tek tek gir.İyi bir seçenek varmı?

glayer

Üye
arkadaşlar bkup contacts programını arıyorum bulamıyorum backup almıştım geri yükleyemedim bi yardım lütfen. Version 1.00 ****** i varsada işimi görür.

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
ya ağa ben bu yolu denedim sx1 de rehberin yarısı gitti.Cntmng diye bi program kullandım ondada bir çoğu gitti.Artık tav olacağım her formattan sonra tek tek gir.İyi bir seçenek varmı?

Kardeş bende 6600 var sitedeki contack manager i türkçeye ben çevirdim rehberi yedekleyince numaralara atanan küçük resimler dahil hepsi yedekleniyor yarısı nasıl yedeklenmemiş hayret bişi böyle sorun hiç yaşamadım :)

sepultura

sepultura

Üye
YaExplorer v1.60

sitede varmış bilmiyorum işinize yarıcakmı ... :?sl?k

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Kardeş bende 6600 var sitedeki contack manager i türkçeye ben çevirdim rehberi yedekleyince numaralara atanan küçük resimler dahil hepsi yedekleniyor yarısı nasıl yedeklenmemiş hayret bişi böyle sorun hiç yaşamadım :)
neden biliyormusun, arkadaş demo sürümü fullemeden yaptığı için...:ehe normalde söylüyor zaten bu demo sadece 25kayıt aktarır diye.....:ehe eeee akıl yaşta değil baştadır...:ehe

sublieutenant

sublieutenant

Üye
telefonundaki C:\system\data\contact.cdb dosyası senin telefon rehberinin tutulduğu dosyadır

1. Fexplorer yükle (sitede vardır bence)
2. fexplorer ile C:\system içindeki Data klasörünün adını değiştir.çünkü o şekildeyken işlem yapamassın.mesela klasörün adını data1 yap
3. sonra contact.cdb dosyasını hafıza kartına kopyala
4. data1 yaptığın klaösrün adını tekrar data haline getir ki telefonda sorun çıkmasın.

yedeklemek bu kadar basit ;)
bu şekilde yapmak tehlikeli olabilir, dikkatli olun... (profesyonel olmayanlar için):yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt