Rehbere girince ''Sistem Hatası (-1)'' yazıyor yardım edin :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aodesign

Üye
    Konu Sahibi
Rehbere girince ''Sistem Hatası (-1)'' yazıyor yardım edin :S
Merhaba arkadaşlar.
Rehbere girdiğimde, msj yazarken ''kime'' kısmına tıklayıp rehberi açtığımda ve bir numara yazıp rehbere ekle dediğimde ekranda ''Sistem Hatası (-1)'' şeklinde bir uyarı beliriyor.
Telefonumda programlar felan çok yoğundu. uygulama yöneticisinden. telefonun kendi programlarıda dahil ne var ne yok hepsini sildim 1 tane bile bırakmadım. bu hatayı vermeye başladı.
Sonra telefona yazılım güncellemesi yaptım. ama yine düzelmedi. Bu konuda bir bilginiz var mı ?

cres557

cres557

Üye
kardes kmse yardmci olmams ben elmdn geleni ypym tlfna format atmayı dnemdn sanrm*#7370#ile format at tlfna byk ihtmal duzelecektr:)

olcay.bozdemir

Üye
arkadaş sakın bişi deneme.aynı sorun bnde de vardı.istediğin kadar yazılım at genede düzelmeyecek. sorun cihazın board unda.ben bunun için servise verdim, sorun board da çıktı ve board değiştirdiler. sen böyle kullanmaya devam edersen sorun sadece rehberde deil diğer programlarda da çıkacak, bnden söylemesi.

aodesign

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağol kardeşim sorunum düzeldi. Ufak bi sorundu ama beni delirtiyodu. Teşekkürler Maxicep ailesi :)

cres557

cres557

Üye
ayıpsın:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt