Merhaba arkadaşlar kolay gelsin..5800 telefonum var.Bir kaç ay önce telefonuma yazılım atmıştım.sonra bi gün telefonun şarj ile ilgili bi problemi oldu ve çöktü.bende tekrar yazılım atmak için programlarımı yükledim bilgisayarıma ama windows 7 vardı uyum sağlattıramadım bi kaç sefer yarıda kesildi yüklemeler falan derken her neyse flashı yaktım (: tamirciye verdim adam haftalarca uğraştı yapamadı.sonra telefonu iade ederken telefon çalıştı.o günden bu yana telefonda bir sorun oluşmaya başladı..
sorunum şu : telefonumda rehberde gösterilecek kişiler sim rehberi seçili.telefonu ilk açtığımda rehbere ulaşabiliyor.belli bi süre sonra rehbere tekrar girdiğimde şu hatayı veriyor "HAFIZASINA KAYITLI KARTVİZİTLER GÖSTERİLEMİYOR : SİM HAFIZASI" . telefonu kapatıp açınca girebiliyor.ama dediğim gibi belli bi süre sonra o sorun çıkıyor..mesajlara girip oradan kime kısmına bastığımda rehber görünüyo.ama çağrı geldiğinde kişinin sadece numarası görünüyor.rehbere girildiğindede sadece tel hafızasındakiler görünüyo ve yukardaki hatayı veriyor.. telefonum 5800. yazılım sürümü v60.0.003 tür.yardımlarınızı bekliyorum..