Rehbere Facebook'dan fotoğraf gelmesi

Sponsorlu Bağlantılar

mert41994

mert41994

Üye
    Konu Sahibi
Rehbere Facebook'dan fotoğraf gelmesi
Rehberdeki kişileri telefon hafızasına taşıdığımda numarası Facebook'da olanlarin rehberde profil resimleri çıkmıştı. Sonra silindi. Bunları nasıl tekrar getirebilirim? Otomatik de değiştiriyordu profil resimlerini değiştirdiklerinde?

RedFactions

RedFactions

Üye
Facebook hesabından çıkınca rehberdeki listende gider androiddir zaten telefonun o yüzden hesabına çık gir senkronize et de açılışta geri gelir.

marist

marist

Üye
ALLa ALLa Var mı ÖyLe Birşey :hmmm: NasıL Yapmıştın ? :dry:

'Sefer

'Sefer

Üye
Rehberdeki kişileri telefon hafızasına taşıdığımda numarası Facebook'da olanlarin rehberde profil resimleri çıkmıştı. Sonra silindi. Bunları nasıl tekrar getirebilirim? Otomatik de değiştiriyordu profil resimlerini değiştirdiklerinde?

tekrar kişileri facebook ile bağla yine olur, bendede otomatik değişiyor :)

mert41994

mert41994

Üye
    Konu Sahibi
Işte o işi otomatik yapıyordu .s tekrar Onu bulamadım.

Dostum eğer Nokia için Facebook uygulaması ile girersen rehberinde telefon hafızasında ise oluyor :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nokia nın sosyal ağlar uygulamasından gir facebook a otomatik bağdaştırıyor zaten yada nokia için facebook indir

---------- Eklendi @ 20:26:33 ---------- Yazıldı @ 20:26:05 ----------

ve kendi uygulamasından elle manuel olarak da bağdaştırabiliyorsun.

RedFactions

RedFactions

Üye
Zaten facebook a girerken senkronize edilsinmi diye soruyor ona edilsin de direkt olarak rehbere ekliyor

mert41994

mert41994

Üye
    Konu Sahibi
Çok kez girdim o ayar penceresi karşıma çıkmadı Malesef. Senkronize ayarı da yok .s

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kendi facebook u direk eşleştiriyo

RedFactions

RedFactions

Üye
Allah allah çok ilginç yapabileceğim birşey yok o zaman kardeşim

salkin

salkin

Üye
ben tek tek elimle faceden rrehbere bağlıyorum resimler güncelleniyor . keşke tamamı otomatık bağlansaydı bazıları örnek olarak güncellenmişti gerisinbi ben yapıyorum

bayon

Üye
Benim rehberimdeki kişilerin soyismleride yazdığı için onlarında resimlerini alıyo. İsim soyisim tutunca yani

ens.aslan

ens.aslan

Üye
hayır arkadaşlarınıZ face ye tel no larını eklemişlerse sizinde rehberimiz telefon hafızasına kayıtlıysa otomatik atar değilse face uygulamasından kişinin profiline girin sağ üstte kitap ve artı işareti var ona tıklayın

bayon

Üye
isim soyisim tutunca da otomatik oluyor ki sırf bunun için rehberimi baştan aşağı düzenlemistim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
isim soyisim tutunca da otomatik oluyor ki sırf bunun için rehberimi baştan aşağı düzenlemistim

buna gerek yok sosyale girin arkadaşlara girin örnek veriyorum a kişisi üstüne tıklayın kartvizitle ilişkilendir falan yazıyor tıklayın rehber açılıyo kişiyi seçin tamamdır.

bayon

Üye

buna gerek yok sosyale girin arkadaşlara girin örnek veriyorum a kişisi üstüne tıklayın kartvizitle ilişkilendir falan yazıyor tıklayın rehber açılıyo kişiyi seçin tamamdır.

ama düşünsenize format attığinizda bunu sonradan hatırlamıyo hangi biri için tek tek uğraşayim. benim değimle bi kere yap yetiyo formattan sonra da otomatik tanımlıyo kendi

format çok atmayanlar için dediğin sey evet çok mantıklı

Üst Alt