Rehberde isim arar ken q veya alfasayısal tuş takımı çıkıyo bunu nasıl eskisi gibi alfabetik yaprm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zatenosman

Üye
    Konu Sahibi
Rehberde isim arar ken q veya alfasayısal tuş takımı çıkıyo bunu nasıl eskisi gibi alfabetik yaprm
nokia c7 de yazılım güncelleştirmesini yaptım yeni yazılımda rehberde isim ararken q klavye yada alfasayısal arama yapılıyo eskisinde olduğu gibi alfabetik sıraya göre ayarlamak istiyorum nasıl yapıcam teşekkürler .

kazım61061

kazım61061

Üye
c7 hic kullanamdim ama bnce bu yeni yaziliim ozelligi bu yani gorunum yane ama sen binarastir belki vardir cozumu...yined eolmssa eski surumu geri don forumda varr...gecmis olsunnn

efendisiz85

Üye
Valla ben yeni yazılım yükledim c7 ye ama bende öyle bi problem olmadı istersen hard format atıp sorun gidip gitmediğine bakabilirsin olmazsa yine yazarsın

zatenosman

Üye
    Konu Sahibi
Valla ben yeni yazılım yükledim c7 ye ama bende öyle bi problem olmadı istersen hard format atıp sorun gidip gitmediğine bakabilirsin olmazsa yine yazarsın

telefon babamın ve çok inatçıdır yeni yazılım süper ama rehber den arıza çıkarıtyo hard format işe yaramadı başka çözüm sunabilcek varmı teşekkürler.

esatkaymak

Üye
Menü>ayarlar>telefon>dokunma girişi> uyarlanır arama kapalı sanırım açık konumuna getir sorunun çözülür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt