Rehber Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

GlasTes

GlasTes

Üye
    Konu Sahibi
Rehber Sorunu
Merhaba Sevgili Maxicep Üyeleri...
Direk Konuya Giriş Yapıcam Samsung Galaxy Duos-I8552 Telefonumda Çok Saçma Bir Sorunla Karşılaştım Telefonumda Rehbere Kişi Ekliyorum Ancak Rehberdeki Kişileri Düzenleyip Silemiyorum Bu Seçeneklerden Birini Yapmaya Çalıştığımda Rehber Durdu Hatası Geliyor Daha Önce Bu Sorunla Karşılaşan Oldumu Olduysa Çözebildimi Çözdüyse Nasıl Çözdü Bu Konuda Herkezin Yardımını Bekliyorum Şimdiden Teşekkürler.
İyi Forumlar...

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Çok basit kardeşim benim başıma gelmişti ayarlara gir uygulama yöneticisine gir sonra hepsi kısmına gel uygulama tercihlerini sıfırlaya bas telefonu yeniden başlat...

GlasTes

GlasTes

Üye
    Konu Sahibi
Çok basit kardeşim benim başıma gelmişti ayarlara gir uygulama yöneticisine gir sonra hepsi kısmına gel uygulama tercihlerini sıfırlaya bas telefonu yeniden başlat...
Yaptım kardeşim aynı sorun devam etmekte düzenlemeye çalıştığım zaman yapıldı diyor ama degiştirmiyor Silmeye çalıştığım zaman Rehber durduruldu diye hata veriyor... Yinede Teşekkürler :)

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Herhangi bi rom yüklümü yoksa orjinal mi var ? telefon hafızasına kayıtlı ise numaralar ondanda olabilir aklıma pek başka bişey gelmiyor =)

GlasTes

GlasTes

Üye
    Konu Sahibi
Telefona CWM yüklenmiyor ondan dolayı rom atamıyorum (zaten orjinal recovery girmiyor)
Yinede saol şuan kies ile rehberi eşitledim ordan bakıyorum 2800 kişi var rehberde 1 kişi adında 5 kişi var kiesten onları siliyorum Daha düzenlemeye geçmedim.
Teşekkürler Yinede...

• Beğen
Tepkiler: Desaparecido9454

Üst Alt