Redsnow 0.9.11b1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cihan628

cihan628

Üye
    Konu Sahibi
Redsnow 0.9.11b1
[h=1]Redsnow 0.9.11b1 sürümü en son çıkmış hatta Redsnow 0.9.11b4 de var galiba ama bir indiremiom Mac için Win için yazıo win e tıklıom sites.google diye boş bir sayfaya atıo ulaşamıyorum ulaşan biri varsa indirmişse hotfile rapidshare a falan upload ederse sevinirim he bide bunun ipsw si ios 5.1.1 bunu indirdm ama ipad 3 Wifi ve ipad 3 GSM var ben wifi ı indirdim çünkü benim cihazda wifi var ama sim girişi yani gsm de var hangisini indirmem lazım????????[/h]

---------- Eklendi @ 14:39:40 ---------- Yazıldı @ 14:04:10 ----------

beyler tmm indirdim yaptım ama dfu moda geçtikten sonra jailbreakın başlaması lazımdı ama isn`t supported ipad 3 yani desteklemio falan dedi ne zaman çıkacak destekleyen ya redsn0w_win_0.9.11b4 denedim redsn0w_win_0.9.11b1 denedim hepsinde aynı dio bu arada ios 5.1.1 i restore ettim onayladı içbir sorun yoktu aslında bi yardım etseniz

WebStyle

WebStyle

Üye
Daha jb çıkmadı ki.. çıktı diyenlere inanmayın. Zaten hack team grubu da bunu açıkladı. Sahte yazılımları indirmeyin diye!!!! Siz nerden indirdiniz bu dosyayı anlamadım açıkcası.. Ama cuma ya kadar çıkacak deniliyor. Bekleyeceğiz. Yapacak birşey yok..

cihan628

cihan628

Üye
    Konu Sahibi
redsnow 0.9.11b1 b2 b4 hepsi var arkadaşım ios 5.1.1 ipsw de var ama jailbreak tam yuklenirken yet isnt supported dio ipad 3 desteklemio bi turlu yapamadim ipsw yi restore ettim redsnowun programnda ipad i bagliom ios 5.1.1 yazio hic bi sorun yok yuklenirken yet isnt supported ipad 3 falan dio bekliyom belki baska jailbreak cikar diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt