kullanıcıadları
Üye
Ayyıldız çoluk çocukİş Bankası'nın serverında sorun çıktı, biz hackledik diye hemen sahiplendiler
Red! 'i izleyen olmuşsa ki olmuştur çok iyi iş çıkarıyor bu adamlar.
edd vede en kötüsü haklarında mühebbet hapis var yakalndıkları zaman işleri zorBoş iş peşindeler bence
edd vede en kötüsü haklarında mühebbet hapis var yakalndıkları zaman işleri zor
Öncelikle bir kaç noktayı hatırlatayım Web site hack yolları bellidir yani bunu birçok kişi yapabilir öğretilirse hackerlar çok üstün zekalıymış gibi lanse ediliyor ama öyle değil. 2. bir konu ise istedikleri kadar hacklesinler bunu düzeltmek o sitenin web masterı için max. 1saat sürer ve bunların böyle rahatça hack yapabilmelerinin nedeni yeni yetme hosting firmalarının türemesi ve ucuz fiyatları hasebiyle bu firmaların tercih edilmesinden ötürü ama bu firmalar gerekli güvenlik önlemlerini almadıklarından dolayı ve webmasterın kodlar içinde şifreleme kullanmadığı için bu siteler rahatlıkla hacklenebiliniyor ve redhack gibi guruplar (Tabiri Caizse Kendini Klavyeli Bordo Berili Olarak Görenler) Kendi devletinin sitelerini çökertip yine kendi halkına ait bilgileri içeren dosyaları paylaşıyor bunun neresi vatan perverlik Soruyorum Size ?Ve tekrar söylüyorum gerekse anonymouse ve redhack sadece belli yolları kullanarak belli sistemi kullanan siteleri hacklerler ama tutup bir microsoft un sitelerine birşey yapsınlar ? Ama diğil yapmak sap gibi kalırlar çünkü anca yeni yetme adamların yaptığı ufak devletin sitelerini çökertirler bunlar amerika ve birçok avrupa ülkesindede böyle ... Size şukadarının söyleyeyim o hackledikleri siteleri kodlayanlar genelde bu işte profesyonel olmayanlardır size yer göstereyim .gov uzantılı uzman masterlar tarafından yapılmış siteleri hackleyebiliyorlarmı ? Bir araştırın Yapabilmişlermi ?
Oncelikle herkes Redhack'in Atilim Gazetesi'ndeki roportajini okumali. Boyle bir hack grubunu desteklemem mumkun degil. Bunlar vatan hainlerinden baska bir sey degil.
Akit gazetesi mi ? Konuşma bitmiştir benim için.Akit gazetesinin ne mal olduğunu bilmeyen var mı bilmiyorum fakat kendi görüşlerini empoze etmek için yalan haber yapan, yalan olduğu anlaşılmasına rağmen doğru olduğunu iddia eden o da olmayınca böyle olmasa bile bu var diyebilen bir gazetedir.Tarafsız olmadıklarını kendileri kabul ederler.Akit gazetesinin redhack'i eleştirmesi = ayyıldız hack team'in redhack'i eleştirmesi = hükümetin ya da diğer milletvekillerinin redhacki eleştirmesi.
Akit olarak gördüm uykulu gözlerle sanırım pardon
Akit demedim. Atilim dedi.
- - - Eklendi - - -
Ayrica roportaja gerek yok. Bir yigin ornek sunabilirim. Ama siyasete girmeyi pek istemiyorum. Herkes Redhack'in ne mal oldugunu cok iyi biliyor.
- - - Eklendi - - -
Ayrica roportaja gerek yok. Bir yigin ornek sunabilirim. Ama siyasete girmeyi pek istemiyorum. Herkes Redhack'in ne mal oldugunu cok iyi biliyor.
- - - Eklendi - - -
Kardeşim sence en küçüğü istanbul veya ankara emniyeti yeni yetme hosting firmalarıyla mı çalışır ben bu konuda sana katılmıyorum.
Bunun neresi vatanseverlik vs olaylarından bahsetmiyorum lakin bu ülkede yapılan gizli iltimas belgelerini yayınlamak bence senin deyiminle 'kendi halkının belgelerinden' ziyade halkın bilgisi dahilinde olmayan işlerin günyüzüne çıkarılmasıdır.
Bu adamlar bilgi evrenseldir ve kendilerinden gizlenen tüm katakulli işleri bilmek halkımızın en tabii hakkıdır diyor ve biz keyfekeder site hacklemiyoruz diyor yani bunların microsoft ve mübadili kurumlarla ne alakası olabilir ki onlara işlem başlatsınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?