Recycler virüsünü temizlemek

Sponsorlu Bağlantılar

Laz¥

Laz¥

Üye
    Konu Sahibi
Recycler virüsünü temizlemek
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımdaki bibaşka virüsten bahsetcem simdi normalde çöp kutusunun adı olan recycler bir virüs olarak yayılıyor bu günlerde dikkat edin sizdede olabilir (: silmek için :

rd /s /q x:\\recycler x yerine harddisk adınızı yazın nereye bulaşmışsa

Başlat>çalıştır>cmd yazın enter

rd /s /q c:\\recycler
rd /s /q d:\\recycler

bunları yazın enterleyin okadar ha flash disk varsa onuda takın hangi dizinse f veya g neyse işte X: yerine yazın

• Beğen
Tepkiler: megasrobo, -efşan, 123_ ve 4 diğerleri

Laz¥

Laz¥

Üye
    Konu Sahibi
5k Görüntülenmiş 1 adet cevap yok :S

kafalamaca

Üye
Cok saol,, cok yararlı oldu yaklasık 1gb recycler virus vardı ve temizledim allah razı olsun :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Teşekkürler :good:

VANG

Üye
bende silinmedi

keyfalem

Üye
teşekkürler arkadaşım bende sildim. kurtuldum :):aha:

Laz¥

Laz¥

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim arkadaşlar :oke:

idil-

idil-

Üye
ben silemiyorum ya :( ne denediysem olmadı bu yöntemde işe yaramadı

Love Prince

Love Prince

Üye
bende saatlerce uğraştım ama bi türlü silemedim pffff

beko_lg

Üye
arkadaşım bende '' erişim engellendi '' yazıyor bi yardım edersen mutlu olurum

inanma

Üye
akadaşlar erişim engellendi ve bunun gibi hatalarin wermesi doğal çünkü pcnizde keylogger hala çalışıyor açık olduğundan silemiyor pc silmek için ilk önce görev yöneticisini açın ordan işlemlere gelin şüphelendiğiniz dosyalara bakın...mesela benim pc adı user keylogger.exe | user gibi onların işlemini sonlandırın ve bunun gibi şüpheli olabilrcekleri sonra aviranın sitesine gidin avira antivir yazın googleye çıkar buyrun direk indirme linki indirin bunu taratın pc kapsamlı bir şekilde sonra yereldisk c girin bunu yazın yada D ye
C:\recycler yazın
açılan klasörde C:\recycler yanında bi klasör resmi çıkar kısayol oluşturun avirayla taratın virüsleri silsin sonrada gine bu arkadaşımızn werdiği işlemi yapın

--------------- Ekleme ---------------

akadaşlar erişim engellendi ve bunun gibi hatalarin wermesi doğal çünkü pcnizde keylogger hala çalışıyor açık olduğundan silemiyor pc silmek için ilk önce görev yöneticisini açın ordan işlemlere gelin şüphelendiğiniz dosyalara bakın...mesela benim pc adı user keylogger.exe | user gibi onların işlemini sonlandırın ve bunun gibi şüpheli olabilrcekleri sonra aviranın sitesine gidin avira antivir yazın googleye çıkar buyrun direk indirme linki indirin bunu taratın pc kapsamlı bir şekilde sonra yereldisk c girin bunu yazın yada D ye
C:\recycler yazın
açılan klasörde C:\recycler yanında bi klasör resmi çıkar kısayol oluşturun avirayla taratın virüsleri silsin sonrada gine bu arkadaşımızn werdiği işlemi yapın

123_

Üye
cok tesekkurler yaa valla çok iyi oldu :) emeğinize saglık :evet:

-efşan

-efşan

Üye
teşekkürler dostum

antikpt

Üye
ben yanlş dosyaları sildm bilgisayardan acaba nasıl geri alabilirim ?

halit255

halit255

Üye
combofix programı siliyor arkadaşlar bendede var dı gitti çok şükür önce bilgisayarda antivirüsü devre dışı bırakın sonra combo fix virüsün icabına bakar

excuseme01

Üye
microsoft security essentials kurun kesin çözüm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bende şöyle bir sorun var. System voluma information klasörü var Yerel Disk D'de. Bunun içinde _restore ile başlayan 6-8 tane klasör var ve içlerinde ne olduğunu göremiyorum. Boyutları çok büyük. GB'larca yer kaplıyorlar. Silemiyorum. Bunun bir yolu var mı :)

salah

Üye
teşekkürler

spy ghost

spy ghost

Üye
silen bir yöntem benim 1 gb lık hafıza kartını kurtardı zamanında

Üst Alt