Recovery modu güncellemek istiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

ettu

ettu

Üye
    Konu Sahibi
Recovery modu güncellemek istiyorum.
Android ve tablet ustaları yardımcı olabilir mi?
Asus Memo Pad 10.1 (ME103K) (sürüm:4.4.2 Cihaz modeli: K01E_2) tabletim var.
Günün birinde tabletim açılmazsa recovery moddan aldığım yedekle tüm android sistemim geri gelecektir.
Bunu yapabilmem için mevcut recovery mod sürümünde "backup-Restore" seçeneğinin olması gerekir. Fakat bende bu seçenek yok. Bu seçeneğin olması için recovery modun güncellenmesi gerekir.
TWRP recovery'de yada alttaki fotoda Backup-Restore seçeneği var. Birçok TWRP recovery dosyasını denedim. Hiçbiri uyumlu çıkmadı. Farklı bir yöntem bilen varsa lütfen yardımcı olsun. Yada bana tabletime uyumlu farklı bir cwm recovery dosyası bulabileceğim bir verirseniz çok makbule geçer. Yoksa kafayı sıyırmak üzereyim.
Bilmeyenlere kolaylık olsun diye yazıyorum.
Bu tablette (belkide diğer tabletlerde de aynı güçlük vardır) cwm recovery (kurtarma modu) girmek çok zor. Telefon gibi kolay girilmiyor. Ben kolay bir yol buldum. Play Storeden Reboot Recovery v.1 (2.09 MB) programını kurdum. Buradan reboot Recovery seçtiğimde hemen cwm recovery'e giriyor.

Bu recovery modu

Yada twrp recovery
 
Son düzenleme:


Mhmmd Ali

Mhmmd Ali

Üye
kardeş senin tablet bayağı yeni. samsung kadar meşhur olmadığından güncel dosyalar çıkaramıyorlar. ondan dolayı internette memo pad 7 ve 8 in dosyaları var. 10 a gelene kadar bir kaç sene geçer heralde. :kotu:
 
ettu

ettu

Üye
    Konu Sahibi
Asus MH'lerini aradım. Dünyadan haberleri yok. Samsung cep telefonumda bu özelliği kullanıyorum. Aynen bilgisayarda "Acronis" gibi işime yarıyor. Farklı dosyalarla güncelleme yapayım dedim. Recovery 1.fotodaki zip'li dosyayı arıyor. Belki bir bilen çıkar.

Edit:Android ve tableti iyi bilen biri yardımcı olabilir.
 
Son düzenleme:

Benzer Konular

    • Beğen
    • Sevdim
Cevap
1
Görüntüleme
1K
MAERKEK
Galaxy S3 Mini i8190 CWM REBOOT SORUNU
Cevap
1
Görüntüleme
1K


Üst Alt