Recep Niyaz UEFA listesinde

Sponsorlu Bağlantılar

smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
Recep Niyaz UEFA listesinde
Litvanya'da düzenlenen 19 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ardından UEFA'nın resmi internet sitesi uefa.com, turnuvanın izlenmesi gereken en iyi 10 oyuncusunu seçti. Türk Milli Takımı oyuncularından Recep Niyaz, turnuvanın en iyi 10 oyuncusu arasında yer aldı.
Recep Niyaz UEFA listesind


Şampiyonada millilerin oynadığı 3 maçta da görev yapan Fenerbahçeli oyuncu Recep Niyaz, Sırbistan ile yapılan ilk maçta 56.dakikada oyuna girmiş ve 88.dakikada ay-yıldızlı ekibin tek golünü atmıştı. Daha sonra oynanan Fransa ve Gürcistan maçlarında 90 dakika oynayan 1995 doğumlu oyuncu, Gürcistan maçında da 1 gol atarak toplam gol sayısını 2'ye çıkarttı ve 2 de asist ile turnuvayı tamamladı.

UEFA.com Recep Niyaz için "Sırbistan karşısında son dakikalarda attığı golün yanı sıra deparları ve etkili pasları ile 2-0 önde olan rakibi fazlasıyla tedirgin etti. Gürcistan maçında da 1 gol ve 2 asist yapmayı başardı" ifadelerini kullandı.

Çeşitli yaş kategorilerinde şu ana kadar 79 kez milli takımlara çağrılan Recep Niyaz, haziran ayında Mersin'de yapılan 17. Akdeniz Oyunları'nda gümüş madalya kazanan 19 Yaş Altı Milli Takımı'nda da forma giydi.

TURNUVANIN EN İYİ 10 OYUNCUSU

UEFA.com tarafından belirlenen 19 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası'nın en iyi 10 oyuncu listesi şöyle:

Predrag Rajkovic (Sırbistan)
Lucas Woudenberg (Hollanda)
Gratas Sirgedasi (Litvanya)
Avto Endeladze (Gürcistan)
José Rodriguez (İspanya)
Bernardo Silva (Portekiz)
Recep Niyaz (Türkiye)
Adrien Rabiot (Fransa)
Aleksandar Mitrovic (Sırbistan)
Yassine Benzia (Fransa)
 

Benzer Konular



Üst Alt